Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum studentów czy jest jakies? |
Jak wiemy Łomża staje się powoli miastem akademickim trzy uczelnie w tym jedna państwowa rozwijająca się dość dynamicznie, niedługo pewnie zaroi się tutaj od przemądrzałych studentów. W związku z tym moje pytanie. Czy jest może jakieś studenckie forum gdzie można pogadać o urokach studenckiego życia, uczelni, studiach i w ogóle o wszystkim. Każda poważna szkoła wyższa ma takie forum, gdzie można np. podzielić się linkami do rożnych opracowana zagadnień co często mocno się przydaje a tu miasto studentów a nic nie mogłem znaleźć, będę wdzięczny za jakieś info pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum studentów czy jest jakies? |
TA POSZUKAJ SOBIE NA SŁUPACH Z OGŁOSZENIAMI TAM JEST FORUM STUDENCKIE.
|
|
Coś słabo szukałeś. To jest link do strony studentów PWSIiP (dośc młodej strony) http://www.studenty.glt.pl/ Swoje forum ma także "Agrobiznes"
|
|
ok dzieki wiedzialem ze cos musi byc :)
|
|
Czy są jakieś studentki w łomży atrakcyjne co dadzą się skusić na imprezkę?Nie koniecznie na imprezkę...?
|
|
nie wiem jak liczyłeś ale ja wiem że jest wiecej niż 3 wyższe szkoły w łomży. pozdro daniel
|
|
Zapomniał na 100% o Wyższym Seminarium Duchownym. Cóż człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do błędów. Ja mu wybaczam :]
|
|
Ja też ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |