Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profil Policyjny ZSTiO nr 4 w Łomży |
Siemka Chciałbym dowiedzieć się coś więcej o tej szkole a szczególnie o profilu policyjnym w tej szkole . Więc moje pytania : Jak dużo trzeba uzyskać pkt z egzaminu żeby się dostać? Czy ciężko jest utrzymać się w tej szkole ? Jaki poziom nauczania jest w tej szkole ? Najlepiej chciałbym posłuchać ocen od absolwentów tej szkoły z tym wykształceniem . Pozdrawiam Leoś ;) L E O N 10
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profil Policyjny ZSTiO nr 4 w Łomży |
Absolwenci pokończyli ten profil i bez pracy siedzą :):) Po czymś takim do policji nie biorą :)
|
|
toć to nie Bernatowicza, jak będziesz chodził przynajmniej 4 razy do szkoły w tygodniu to zdasz. Aby Cię przyjęli, trzeba umieć czytać i pisać oraz liczyć do 80 (biegłość nie wymagana) ---------------------------------------------
|
|
nie jestem akurat na tym profilu lecz powiem jedno poziom nauczania jest wysoki zalezy na jakich nauczycieli trafisz. czy cięzko jest się utrzymać to napisze tak, zalezy od tego jak ktoś podchodzi do nauki i do obecności w szkole. jestem tegoroczną maturzystką i mogę ci z całego serca polecić naszą budowlankę ;) najważniejsze jest to że nauczyciele dobrze przygotowują uczniów do matury od samego początku nauki w szkole.
|
|
tak wysoki tam poziom, tak cisną, że maturę zdało aż 52,6 % uczniów. ---------------------------------------------
|
|
LeoŚ, podaj maila jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć:)
|
|
danielcieniewicz10@wp.pl czekam na wiadomość Edvajzer ;) L E O N 10
|
|
EWULCIA "wysoki poziom nauczania"? To Ty chyba nie wiesz co to jest ;P LeoŚ odradzałabym Tobie iść na ten profil, a tym bardziej do tej szkoły. Najlepiej się wybrać do jakiegoś technikum ;)
|
|
Bardzo fajna atmosfera , i tak samo zdasz maturę jak w innej szkole .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |