sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Sobotę wielki - mecz: ŁKS Łomża vs Hetman Białystok

W Sobotę wielki - mecz: ŁKS Łomża vs Hetman Białystok. Co to będzie, co to będzie?? Czy ŁKS wygra ósmy raz z rzędu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Sobotę wielki - mecz: ŁKS Łomża vs Hetman Białystok

....o ktorej ten mecz i po ile wjazd???

Rzeczywiscie to będzie wydarzenie bo ŁKS nie grał tak dobrze od kilku lat. No i pewnie padnie rekord - jakieś 4000 kibiców. Pytanie tylko, jak długo nasza drużyna będzie w stanie utrzymać obecny poziom. A może by tak wybrać się do białegostoku gdzie tamtejsza drużyna (aktualnie rewelacja) podejmuje Pogoń Szczecin. Mecz na szczycie 2 ligi gwarantuje niezły poziom. Ja mimo wszystko po raz pierwszy w tym sezonie wybiore sie na łomżyński stadion i mam nadzieję że to samo zrobią wszyscy którzy choć troche interesują się piłką lokalną. Pozdrawiam.

Prawdziwy kibic jest na meczach w dobrych i gorszych chwilach. Ci co przychodzą gdy ŁKS jest na fali to tylko gapie! Ale dobre i to bo każdy grosz jest cenny. Będzie gorąco a i Jagiellonii się od szalikowców dostanie co już staje się tradycją.

Przepraszam...... autochton: to z jagielonią będziemy grać, czy z hetmanem? ....bo to jest różnica.

---
PGG

Gramy z Hetmanem...mecz rozpoczyna sie o godzinie 16.00. Jesli znowu pogoda dopisze to przyjdzie wiecej kibicow niz na mecz z "Turem". A co do szalikowcow, to nawet nie chce komentowac ewentualnego "dostania". Moze jestem naiwny, ale ciagle wierze, ze mozna sie na stadionie dobrze bawic, obejrzec spotkanie wraz z tlumem innych kibicow i do tej zabawy wcale nie jest potrzebna jakakolwiek agresja. Czy na tym opiera sie wspieranie ulubionego klubu?? Jestem przekonany, ze nasi lomzynscy kibice stana na wysokosci zadania i zgotuja ŁKS-owi doskonaly doping:) Dalo sie to juz poznac na paru spotkaniach. Szczegolnie podczas wyprawy na mecz reprezentacji do Chorzowa doping w ich wykonaniu byl rewelacyjny (niestety reprezentanci tego nie docenili i przegrali) ;)) Tak trzymac chlopaki!! (i oczywiscie dziewczeta)

Pozdrawiam

weeeeeeee

we mamona leszczu a gdzie Ty pasujesz? hehe nie no zartuje :P ja znow nie pojde na ten mecz, mysle jednak ze LKS wygra bo gra u siebie i ŁkS nie ma z pewnoscia zaamiaru stracic 3 pkt u siebie z ich najwiekszym rywalem! Zycze im powodzenia a hubercik bedziesz na meczu? ;}

we

Moze jak przyjdzie wielu kibicow, to w koncu nasza Rada Miejska, zauwazy iz nalezaloby zrobic jednak i druga trybune, bo to co znajduje sie od strony rzeki trudno nazwac trybuna:)). A co do wyniku to jestem spokojny o naszych.

Ś L E D Z I E DO SIEMIANÓWKI :PPP ......wrrrrr jak ja ich nie lubię !!!

upsss S L I E D Z I E miało być

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org