Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzały na ulicach Łomży |
Strzały na ulicach Łomży miejsce zajściaPrzed południem bandzior z Gołdapi usiłował zabić łomżyńskiego policjanta. Cudem nikomu nic się nie stało mimo, że bandzior dwukrotnie - z niewielkiej odległości - usiłował strzelać do funkcjonariusza. Jak podkreśla Krzysztof Leończak oficer prasowy łomżyńskiej policji, broń której używał przestępca dwukrotnie zacięła się... Policjant oddał jeden strzał ostrzegawczy w powietrze i obezwładnił bandziora. Całe zdarzenie miało miejsce niemal w samym centrum Łomży. Około godziny 10.00 policyjny patrol wracał do komendy. Gdy funkcjonariusze przejeżdżali ulicą Polową w pobliżu Urzędu Skarbowego zauważyli, jak mężczyzna szarpie się ze starszą kobietą. Wówczas policjanci podjeli interwencję. Gdy zobaczył ich napastnik zaczął uciekać. Jak relacjonuje Krzysztof Leończak jeden z policjantów ruszył w pościg. Po chwili ucieczki napastnik odwrócił się, wyciągnął pistolet, wymierzył w kierunku policjanta i nacisną spust... broń nie wypaliła... Funkcjonariusz, który ścigał uciekiniera z wyciągniętą bronią oddał strzał ostrzegawczy w powietrze po czym przewrócił i obezwładnił bandziora. Później okazało się, że mężczyzna dwukrotnie naciskał na spust pistoletu i dwukrotnie broń nie wypaliła... Jak ustalili policjanci mężczyzna to 42 letni mieszkaniec Gołdapi. Do Łomży przyjechał z kolegą. Po kilkunastu minutach policjanci zatrzymali także jego. Okazało się, że w samochochodzie marki ford eskort, którym podróżowali bandyci były... kajdanki, kominiarka i atrapa broni palnej. Znaleziono tam też wiele przedmiotów, które - zdaniem policjantów - mogły pochodzić z rozbojów. Jak podkreśla Krzysztof Leończak okazało się też, że obaj mężczyźni są groxnymi przestępcami dobrze znanymi policji. Byli już wcześniej karani za rozboje, wymuszenie i haracze... Crazy Frog
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzały na ulicach Łomży |
ten temat był już wałkowany.Nie zaśmiecaj forum.
|
|
i był 2 dni czy 3 temu
|
|
hah niektórzy to mają zapłon:) bigi2004
|
|
bigi2004 napisał: > hah niektórzy to mają zapłon:) ... jak diesel na mrozie :P
|
|
a ty jestes jak ****** cwel ktorego juz nawet nikt nie chce dymac, Ptysiu
|
|
W realu też tak cwaniakujesz internetowy chuliganie ?
|
|
PTYSIU!!! MYŚLĘ ŻE W REALU (JA) NA POCZĄTEK POWYBIJAŁ BY CI ZĘBY A PÓZNIEJ WSADZIŁ BY TWOJE PAZURY W TWOJĄ ODBYTNICE ŻEBYS WIECEJ TU NIE PISAŁ. POZDRAWIAM C......C KLUB P............. TO DO JA NIE DO CIEBIE PTYSIU DOWNIE
|
|
czizys, dzieki za pozdrowienia, a Ptys jak chcesz sie zobaczyc live to zapraszam
|
|
TE JA A WIESZ KOGO POZDRAWIASZ JAK NIE TO SOBIE PRZYPOMNIJ WIŚNIOWY METALIC VEC.... WARSZA..... HEHEHEHEEH
|
|
Wszystko się wyjaśniło. loko pomylił mnie z użytkownikiem ptysiu91 (tym gówniarzem z Bawełny) i stąd jego reakcja.
|
|
Analogiczna sytuacja z [b[ja. Też wziął mnie za tego głąba z Łomżycy.
|
|
to znaczy, że nie tylko nickiem, ale i wypowiedziami niewiele się różnicie... natomiast poziomem i kulturą ptysiu z bawełny bije cię na głowę... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
buahhahahahaa, te zmyslem ze to ten sam Ptys buahhahaha, ale fakt poziom podobny
|
|
Ej panowie to nie jest ring tylko forum!Nie pomyliliście czasami sie??
|
|
ja napisał(a): > buahhahahahaa, te zmyslem ze to ten sam Ptys buahhahaha, ale fakt poziom podobny ja parę postów cześniej napisał(a): >a ty jestes jak ****** cwel ktorego juz nawet nikt nie chce dymac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |