Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mc Donald |
Czy dzisiaj jest otwarty Mc Donald ? i do której ? proszę o szybką odp. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mc Donald |
mało ci wyżerki w domu?
|
|
nie chce na lody z rodziną :) to co jest otwarty ?
|
|
Jest na 100 prcent......
|
|
http://www.mcdonalds.pl/pdfs/godziny_otwarcia.pdf
|
|
MC jest dla plebsu,hołoty i kołtunerii,psu bym nic tam nie kupił. Kokosz
|
|
Kokosz się pochwali co jada jaśniepaństwo.
|
|
Kokosz prowokator. Chrabina wielka lomzynska. Kazdy normalny czlowiek lubi od czasu do czasu zjesc cos z McD. Nie wiem co to za poglady reprezentujesz... rżal.pl/kłokłosz ...
|
|
.
|
|
Nooo,poziom niewygórowany w pisowni,zasady ortografii w powijakach,typowa klientela MC. Mlaskajcie z zachwytu wcinając krowie wymiona z byczymi jajami wraz z tartą bułką ,zaprawione całą tablicą Mendelejewa. Smacznego!!! Kokosz
|
|
Kokosz ma budkę z nieświeżym kebabem
|
|
KOKOSZ |
kokosz a co ci sie konkretnie nie podoba w jedzeniu z mc don. ????? TO TAKI SAM FAST FOOD JAK INNE. LODY TAKIE SAME JAK W LODZIARNI CZY SKLEPIE. SALATKI TEZ. KURCZAK W PANIERCE TAKI SAM W DOMU CZY INNYCH RESTAURACJACH. ( DLA MNIE NAWET LEPSZY) CHODZI O TO ZE TAK SAMO ROBIONY. NA OLEJU. FRYTKI TEZ TAKIE SAME JAK WSZEDZIE. KOTLETY -STEKI TEZ TAK JAK W KAZDYM BARZE. ITP WSZYSTKO TAKIE SAME JAK W INNYCH MIEJSCACH. NATOMIAST JAK MOGE POWIEDZIEC ZE WARUNKI JESLI CHODZI PRZYRZADZANIE POSILKOW SA SUPER STERYLNE. MYSIE RAK CO POL GODZ.Z TEGO CO PAMIETAM. NIE MOZNA NIC PODNIESC Z PODLOGI BA NAWET NIE MOZNA ZNIZYC REKI PONIZEJ 20 CM OD PODLOGI NIE MOZNA DOTYKAC TWARZY WLOSOW. WIECJE NIE PAMIETAM. A MAM KOLEZANKE KTOREJ SZEFOWA KAZALA LAPAMI MIESZAC SALATKE Z ROZNYCH WARZYW I MAJONEZU. BLEE INNA KTORA PRACOWALAW JAKIMS TAM BARZE MOWILA ZEBY NIE JESC PIEROGOW I PODOBNYCH DO TEGO BO FARSZ JEST PRZETWARZANY Z TEGO CO ZOSTALO. NIE IWEM CZY WSZEDZIE TAK JEST ALE W TYCH MIEJSCACH GDZIE PRACOWALY MOJE KOLEZANKI TAK BYLO. A MC DONALD's TO JEST NIEDOPUSZCZALNE. MUSZA PRZESTRZEGAC NORM I ZASAD. W KONCU TO JEST WIELKA SWIATOWA FIRMA.
|
|
tsaaaa mało tej różowej masy w kurczakach i nasienia w szejkach z mc...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |