Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
benzyzna juz po 6zl |
a wy dalej jezdzijcie jak debile i tankujcie po zlotowce efekt waszego protestu jest piorunujacy nie kompromitujcie sie wiecej i zamiast znowu organizowac debilny protest zostance lepiej w domu i nic nie robcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: benzyzna juz po 6zl |
Benzyna juz dawno była po 6zl wiec Ameryki nie odkryles...
|
|
wy dalej jestescie glupi....blokowanie stacji ani tankowanie za 1zl za 2 i placenie groszami nic nie da....to nie stacje winduja ceny w gore one ogolnie maja h*j do gadki... poza tym ludzie sami sieja panike itd powodujac tym wzrost cen....tez sie zastanowcie troche..i nie chodzi tu tylko o cene paliw ale ogolnie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Przepraszam cbardzo....Stacje też mają....wyjedźcie za Łomżę.... Jadąc w kierunku Olsztyna już w Myszyńcu jest różnica około 10-15groszy na litrze paliwa. Więc nie mówcie, że stacje nie mają nic do powiedzenia....
|
|
W Rosji na dzień dzisiejszy paliwo : PB 98 +/- 3,34 zł/litr Diesiel +/- 3,16 zł/litr GAZ +/- 1,71zł/litr. Nic tylko kupic ciagnik siodłowy, na oparach wjezdzać do Rosji do okręgu Kaliningradzkiego, lać do pełna + kanister oraz kilka wagonów papierosów... Znając zaradność Polaków to pewnie bardzo duzo ludzi tak robi, a ruscy zacierają ręce.
|
|
BRAK NICKA tankuj po 6 złotych i dalej opluwaj tych co próbują coś zrobić.... Albo rusz swe 4 litery i może sam coś pokombinuj..... kiedyś Ci wspominałem że jeżeli coś sensownego wymyślisz to ja pierwszy się pod tym podpiszę..... Wesołych Świąt....
|
|
ocho, widzem ze przed pszyjazdem do lomzy musze zatankowac bo u mnie to po 5.80 jest tera jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
BRAK NICKA , a ty rower tankujesz , czy taczkę od wożenia gnoju ? przecież ciebie to nie dotyczy , to co głos zabierasz ?
|
|
Niestety, źle się dzieje. To już chyba będzie 32 podwyżka ceny paliwa od początku tego roku:( Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.
|
|
forme protestu mam drastyczna ale do tego potrzebuje ludzi z jajami a nie wydmuszkami ktorzy nie beda bac sie pana policjanta i mandatu za to ze utrudniaja ruch
|
|
BRAK NICKA , to co rozbierzesz się do naga , żeby pokazać , że masz te wydmuszki i położysz na jezdni ? ... potrzebujesz ludzi z jajami bo sam ich nie masz ?
|
|
o jakich stacjach tu piszecie, rząd podatku wam dowala a wy się chłopa czepiacie że zarobić chce, 44% ceny paliwa to podatek, tam strajkujcie gdzie tego jest największy udział, cena rośnie, więcej podatku płacimy, cena w dół mnie podatku płacimy, to chyba takie logiczne ale nikt tego jakoś nie łapie ...
|
|
pawilo po 6zl a pensje takie jak były, ceny paliwa unijne a zarobki wschód ... i to ma być dobrze w tym kraju bieda bedzie jak tylko piszczy unii się zachciało
|
|
To wyjdźmy wszyscy na ulicę i zróbmy porządek z tym zasranym tuskolandem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |