sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
benzyzna juz po 6zl

a wy dalej jezdzijcie jak debile i tankujcie po zlotowce efekt waszego protestu jest piorunujacy nie kompromitujcie sie wiecej i zamiast znowu organizowac debilny protest zostance lepiej w domu i nic nie robcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: benzyzna juz po 6zl

Benzyna juz dawno była po 6zl wiec Ameryki nie odkryles...

wy dalej jestescie glupi....blokowanie stacji ani tankowanie za 1zl za 2 i placenie groszami nic nie da....to nie stacje winduja ceny w gore one ogolnie maja h*j do gadki...
poza tym ludzie sami sieja panike itd powodujac tym wzrost cen....tez sie zastanowcie troche..i nie chodzi tu tylko o cene paliw ale ogolnie

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Przepraszam cbardzo....Stacje też mają....wyjedźcie za Łomżę.... Jadąc w kierunku Olsztyna już w Myszyńcu jest różnica około 10-15groszy na litrze paliwa. Więc nie mówcie, że stacje nie mają nic do powiedzenia....

W Rosji na dzień dzisiejszy paliwo :
PB 98 +/- 3,34 zł/litr
Diesiel +/- 3,16 zł/litr
GAZ +/- 1,71zł/litr.
Nic tylko kupic ciagnik siodłowy, na oparach wjezdzać do Rosji do okręgu Kaliningradzkiego, lać do pełna + kanister oraz kilka wagonów papierosów... Znając zaradność Polaków to pewnie bardzo duzo ludzi tak robi, a ruscy zacierają ręce.

BRAK NICKA tankuj po 6 złotych i dalej opluwaj tych co próbują coś zrobić....
Albo rusz swe 4 litery i może sam coś pokombinuj..... kiedyś Ci wspominałem że jeżeli coś sensownego wymyślisz to ja pierwszy się pod tym podpiszę.....
Wesołych Świąt....

ocho, widzem ze przed pszyjazdem do lomzy musze zatankowac bo u mnie to po 5.80 jest tera

jedyny prawdziwy jasio :}

BRAK NICKA , a ty rower tankujesz , czy taczkę od wożenia gnoju ?

przecież ciebie to nie dotyczy , to co głos zabierasz ?

Niestety, źle się dzieje. To już chyba będzie 32 podwyżka ceny paliwa od początku tego roku:(

Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.

forme protestu mam drastyczna ale do tego potrzebuje ludzi z jajami a nie wydmuszkami ktorzy nie beda bac sie pana policjanta i mandatu za to ze utrudniaja ruch

BRAK NICKA , to co rozbierzesz się do naga , żeby pokazać , że masz te wydmuszki i położysz na jezdni ?

... potrzebujesz ludzi z jajami bo sam ich nie masz ?

o jakich stacjach tu piszecie, rząd podatku wam dowala a wy się chłopa czepiacie że zarobić chce, 44% ceny paliwa to podatek, tam strajkujcie gdzie tego jest największy udział, cena rośnie, więcej podatku płacimy, cena w dół mnie podatku płacimy, to chyba takie logiczne ale nikt tego jakoś nie łapie ...

pawilo po 6zl a pensje takie jak były, ceny paliwa unijne a zarobki wschód ... i to ma być dobrze w tym kraju bieda bedzie jak tylko piszczy unii się zachciało

To wyjdźmy wszyscy na ulicę i zróbmy porządek z tym zasranym tuskolandem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org