Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wywołanie zdjęć |
hej mam pytanie. gdzie w łomży najlepiej wywołać zdjęcia z płyty? w jakich cenach? mam do wywołania 160 zdjęć docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wywołanie zdjęć |
Masakra ...
|
|
ja wywoływałam z allegro, niczym się nie różnią od tych ze sklepu ale są dużo tańsze
|
|
Transponder a ty jak nie masz nic do powiedzenia to nie zatruwaj forum swoimi debilnymi wypowiedziami docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Polecam Foto-Partner na ul.Małachowskiego 3 086 219 83 00 Ciekawe ceny siostra robiła
|
|
Rossman- taniej nie będzie, a jak oryginały dobre to zdjęcia też takie będą. Takos
|
|
Rossman jest tani fakt ale dla mnie duży minus dla estetyki wywołane zdjęcia są na różnych formatach papieru :(:( paskudnie to wygląda !!!
|
|
a to masakrycznie wygląda
|
|
grzegorzvip2: to że masz różne formaty zdjęć to nie zależy od salonu w którym wywołujesz ale od stosunków boku jakie masz ustawione w aparacie np. w stosunku boków 4:3 wyjdzie ci format 10x13,5 a w stosunków boku 2:3 wyjdzie typowo format 10x15 , wywołując zdjęcia wybrałeś format bez kadrowania do 10X15 i wyszły Ci oryginalnie tak jak je zapisałeś w dwóch zapewne formatach a dlatego bo albo miałeś zdjęcia z różnych aparatów ale zmieniałem rozdzielczość zdjęcia w apracie, zerknij w apracie w rozdzilczości czy masz opcje 2:3 czy 3:2 i ustaw! i to nie jest wina rossmana
|
|
W Rossmannie może i tanio, ale wkurza mnie, że na dzień dobry doliczają opłatę nie wiem za co 3,99 zł. Jakość taka sobie i faktycznie nie da się już zrobionych zdjęć w różnych stosunkach boków wywołać jednolicie, bo nie ma takiej opcji, żeby wywołać je w jednakowym foramcie. Ja polecam wywoływanie przez Internet. Choć 160 zdjęc do wywołania to niewiele, więc pewnie i stacjonarnie to nie wyjdzie bardzo dużo. W Gabsie można zamówić przez ich stronę internetową i chyba wychodzi to taniej niż zamawianie odbitek u nich w salonie.
|
|
nigdy w rosmanie jakość tych zdjęć jak dobrze zrobione kolorystycznie odbiegają od orginału gitara gra
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |