Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbiórka pieca. |
Ile może kosztować rozebranie pieca kaflowego tak by odzyskać kafle i uprzątnąć gruz? ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbiórka pieca. |
Sam możesz to zrobić,oprócz kafli będziesz miał jeszcze cegłę szamotową.Reszta trochę gliny i gruzu który wejdzie ci na dwie taczki.
|
|
a w jakom to miejscu by było ?
|
|
Szczyt lenistwa, jeszcze się tak z tym obnosić. Za 3tys skrzykniemy się i powspieramy cię na duchu.
|
|
ja się na tym nie znam, ale mogę rozebrać - zawsze czegoś nowego można się nauczyć :)
|
|
Nie chodzi o to by wziąć włot i potłuc, chodzi o cenę za rozbiórkę jednej sztuki tak by odzyskać materiał. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
a to się przy tym kurzy , sadze , popiół pylicy można się nabawić, to pewnie nie tania inwestycja.
|
|
No dzięki za wypowiedzi, znalazłem i myślę że w dobrej cenie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |