Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cukiernia |
Witam. Orientuje się ktoś może jaki koszt jest za kg zamawianego tortu w cukierni u Cendrowskich i ile dni trzeba wcześniej Go zamawiać? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cukiernia |
Za 1 kg tortu to tak od 35 do 40 paru złotych. Ale szczerze mówiąc to nie wiem ile dni wcześniej trzeba zamówić ;) Ale torty tam są przepyszne.
|
|
Potrzebny mi jest tort na 10 kwietnia, na rocznicę rodziców, a nie wiem czy właśnie u Cendrowskich w takim czasie zrobią, czy dłużej trzeba czekać.. :( ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Myślę, że bez problemu. Najlepiej żebyś się przeszła jutro ;)
|
|
tak, zamierzam się przejść.. a nie wiesz może czy mają możliwość wydrukowania zdjęcia na papierze jadalnym i ułożenia Go na torcie? ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
A jeżeli o to chodzi to się nie orientuje w tym temacie ;P
|
|
szkoda.. no nic, będzie trzeba jutro się w taki razie przejść i zapytać. ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
sądzę że powinnaś iść wcześniej ponieważ 10 to wtorek po świętach i jak nie zamówisz teraz to na pewno nie zamówisz , ciekawe czy we wtorek będą mieć otwarte bo to od razu po świętach
|
|
zebym mogła to wcześniej bym to zrobiła, ale utrudnił mi to pobyt w szpitalu.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |