Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
Witam,był ktos dzis w 4+ na spotkaniu o 10?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
oo sloneczko jak tam twoja ostatnia oferta?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
w srode będę wiedziec ale moze ktos z szanownych formułowiczów był dzis na spotkaniu w 4+
|
|
ale co tam miało być? Lala22
|
|
Spytaj klosa on na pewno wie! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
grubaryba światowy chłopak, tylko niedoceniony przez wyzyskiwaczy wie lepiej lecz wrodzono-nabyta skromnośc nie pozwala jemu zabierać głosu :):):)
|
|
spotkanie
|
|
tak odbyło się.to ogłoszenie zamieścili Ci od okularów że niby to miał być sklep przemysłowy śmieszni są.a tak naprawdę to sprzedawać przed CH4kulary bez rejestracji i za marne grosze a bywało też tak że nie zapłacili i jeszcze od szmat sie niektórym paniom usłyszało.PISZE by OSTRZEC przed pracą u tych ludzi.
|
|
naprawde? dziekuje za odp.
|
|
stać na ulicy i sprzedawać okulary śmieszne gitara gra
|
|
jak zwykle pewnie były tłumy chętnych
|
|
ja nie mogłam byc ale na pewno tłum był,po Swietach drugie spotkanie-poważne stanowisko-tylko castingi na sprzedawce.
|
|
i tak przyjmą kogoś po znajomości, ostatnio byłam na rozmowie o pracę, miało zacząć się o 11 tylko, że 20 minut wcześniej jakaś dziewczyna już wypełniała papiery
|
|
heh własnie
|
|
Tancerki Macau Łomża Dodane: 14:13, 30 Marca 2012 Wymiar zatrudnienia: Inny Forma zatrudnienia: Inna Zatrudnimy atrakcyjne tancerki do klubu luksusowych w Macau. Unikalna oferta,legalna i bezpieczna praca. Zapewniam mieszkanie, pozwolenie na prace. Miesiczne zarobki 5-6000 USD.Umowa na 3 do 6 mieseicy. Wymaga wiek 18-29 lat,znajomosci jezyka angielskiego,atrakcyjny wyglad. Skontaktuj sie z nami aby uzyskac wiecej informacji: +420777221984 --------------------------------------------------------------------------------------------- może ktoś zaryzykuje
|
|
na pewno... ja na pewno bym na to nie poszła
|
|
chyba że jakaś lubi podstrzypywanie a potem gwałty grubasy w gajerach będą się wyżywać ale niektóre może lubią szybki zarobek dupą gitara gra
|
|
tikitaka - Dobre. zatrudnią tancerki, a wymagają tylko ang. i atrakcyjny wygląd. Tańczyć się nauczą na miejscu :) 5 USD to nawet na powrotny bilet nie wystarczy.
|
|
Nasz lokalny biznesmen " Generał " siedzi i interes mu zamknęli , dziewczyny straciły pracę i pracodawcę , teraz bidulki muszą roboty w Macau szukać .
|
|
Taka okazja przeszła mu koło nosa :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |