Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem |
Gdzie naprawić dobrze i tanio skuter?A może wy byście powiedzieli co może być jak jest zimny silnik to muszę z 15 minut probować go odpalać a jak jest ciepły to odrazu odpala.Dodam jeszcze że zrobił się słabszy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem |
Dawka paliwa uboga. Grzebales cos w gazniku? Jezeli nie to zajrzyj do filtra paliwa i do dyszy ssania
|
|
Czyli że musisz pod nim ognisko rozpalic :)
|
|
własnie o to chodzi ze nie grzebałem nic.Czy mogly pierscienie peknac?
|
|
pierscien filt swiece gaznik to moga byc przyczyny podjedz na ulice lipowa tam koles ci zobaczy
|
|
Masz moze jakis numer?
|
|
Jak kupiłeś chińszczyznę to daj se siana, bo teraz wwalisz pieniądze a nawet nie rozpoczniesz sezonu. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wydaje mi się że Gilera jest włoska co?
|
|
Pierścienie raczej nie.. Długo byś tak nie pojeździl Myślę ze w gazniku coś się przytkalo ale zanim tam rączki włożysz zajrzyj do filtra czy brudny. Jeżeli czysty to prowadź do mechaniora jakiegoś. Tata nie mechanikowaty?
|
|
A kogo polecasz?Filtr niedawno czyscilem.
|
|
Ryśka z jedwabnego. Bliżej nie znam, ale wiem ze naprzeciwko media expert robią,maxbike koło dworca lub hmm na spokojnej kiedyś coś było w tych małych blokach
|
|
Przejade się tam jutro. Dzięki za wszystko!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |