Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZENTRUM ZABAW BAJECZNA PLANETA |
WITAM. MAM PYTANIE CO SĄDZICIE O SALI ZABAW DLA DZIECI PRZY MICKIEWICZA 4 BAJECZNA PLANETA??? TAM ZMIENILI SIĘ WŁAŚCICIELE. PODOBNO JEST O WIELE LEPIEJ NIŻ BYŁO WCZEŚNIEJ. CZEKAM NA ODPOWIEDZI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZENTRUM ZABAW BAJECZNA PLANETA |
Nie bardzo.. Są lepsze.. Ponure to miejsce a ten napis na ścianie .. masakra...kolorowo ma być wesoło. Na Sybirakow prowadzam dzieci .. Wesoło radośnie na ścianach malowidła.
|
|
A ja polecam salę zabaw przy ul.Reymonta 1...Magiczny Świat.
|
|
na Reymonta ja byłem. Dziecko nie ma tam swobody jest mało miejsca. Nie ma gdzie wypić kawy jest mało stolików rodzice siedzą jeden na drugim. Dziecko trzeba cały czas pilnować by jedne drugiemu krzywdy nie zrobiło. Gdy są urodziny to już w ogóle masakra jeden wielki harmider.
|
|
Jak w każdej sali zabaw trzeba dziecka pilnować...no a jak tam jest mało miejsca to dziwi mnie to,bo sala jest duża...jest mnóstwo atrakcji dla dzieci. Mi się podoba i mojemu dziecku również...
|
|
Sala może i duża ale konstrukcja która tam stoi zajmuje za dużo miejsca co powoduje to że dziecko tak naprawdę nie mam gdzie się w spokoju bawić. lepiej iść tam gdzie jest w miarę spokojnie a dziecko ma duża swobodę do zabawy.
|
|
witam ja tam gorąco polecam bajeczną planetę miła i fajna obsługa dzieckiem się zajmą kawkę można spokojne wypić i gazetkę poczytać no i ceny mają przystępne jestem ich stałym klientem a jakie urodziny potrafią zorganizować pierwsza klasa pozdro dla wszystkich
|
|
Oj forumowi REKLAMODAWCY, nie lepiej się zapytać : co mam zmienić w moim biznesiku ,żebyście byli częstszymi gośćmi?
|
|
oj tam od razu reklamodawcy człowiek chce poznać opinie na temat placów zabaw dla dzieci żeby wiedzieć gdzie dobrze spędzić czas z dzieckiem i chyba do tego służy te forum pozdrowionka
|
|
fajnie tam jest ,dziecko może się wyszaleć:)a ta pani z obsługi super:) Lala22
|
|
Lala.. A Ty już dzieciata? :)
|
|
Na Reymonta jest fajnie, ale wtedy, gdy mało jest dzieci. "Małpi gaj" jest super, ale zajmuje za dużo miejsca, a gdy są urodziny, robi się za ciasno, za gwarno i trochę niebezpiecznie, gdy urodziny wyprawiają starsze dzieci, bo ich zachowanie może doprowadzić do nieszczęścia (szaleją i nie zwracają uwagi na mniejsze dzieci - sala powinna być wtedy wyłączona dla innych). Poza tym brakuje tam zabawek kreatywnych i edukacyjnych i za mała jest część rekreacyjna dla rodziców. Bajkowa planeta, jest ok, ale zgadzam się z tym, że jest tam trochę w środku ponuro. Przydałyby się żywsze kolory. Dość fajnie jest na Wojska Polskiego w Magicznym świecie, ale przydałby się ładniejszy wystrój i wyposażenie przeznaczone dla dorosłych (Świat kawy). O innych salach się nie wypowiada, bo nie byłem z dziećmi.
|
|
Tez wydaje mi się, że zasadniczym problemem tych placówek jest fatalny wystrój. Te pomieszczenia powinny być kolorowe na ścianach sceny z bajek. Ja wiem że to drogo kosztuje ale zupełnie inaczej dzieci czują się w takich pomieszczeniach. To co przyciąga dzieci ( a przedewszystkim rodziców:) to wystrój ( przyjdą nawet po to żeby sobie zdjęcia porobić) a zabawki też są ważne chociaż prawdopodobnie lepsze to maja w domu.
|
|
A jak przedstawia się sytuacja z nowootwartą salą zabaw na Woziwodzkiej obok Ratusza? Może ktoś z Was tam był?
|
|
Na Woziwodzkiej masakra . Uboga oferta . Mało zabawek . Zimno i niesympatyczny personel . A to chyba nie o to w tym chodzi .
|
|
PracowniaplastycznaMT... Projektowanie wnętrz... Malarstwo dekoracyjne ścienne... sztalugowe ...itd.. 513 245 589... Dzwońcie zobaczymy co da sie zrobić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |