Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
egzamin w wordzie |
bylem dzis w wordzie by zdac testy a potem jazde. mialem na 9 wiec o 9 zaczely sie testy, wszedlem do sali zaczeli wyczytwac nazwska i prosili o dowod po sprawdzeniu kazdy siadal do swojego komputera. po chwili wysiwietlily sie testy. osoba prowadzaca mowila by wcisnac A no to kazdy wcisnal A. Potem zaczalem przegldac test przejzalem 3 kolejne pytania. osoba prowdzaca powiedziala by wcisnac KONIEC. to jak tak zrobilem wcisnalem raz koniec i tu nagle wyswietlily mi sie wyniki ze zrobilem 17 bledow na 18 mozliwych. a oosba prowdzaca powiedzial by nie wciskac TAk bo zakonczyny egzamin lecz u mnie te okineko sie nie pojawilo i powiedzial ze moj egzamin sie juz zakoczyl. co z tym zrobic ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: egzamin w wordzie |
teraz to juz po ptakach h0jowe forum
|
|
jak to po ptakach nie mozna sie zwrocic z przywroceniem czy jakos?
|
|
klocic sie o 20 zl? ja bym z nimi nie zadzieral h0jowe forum
|
|
Hehe niezdałęś i tyle :D Kasa poszła hulać a ty błysnełeś inteligencją :D Namieszałeś już przed egz - odpadłeś w przedbiegach! :D Dobre!
|
|
jakie 20 ja na 2 zaplacilem 137
|
|
ale nie za sam teoretyczny tyle zapłaciłeś, tylko z egzaminem praktycznym.
|
|
OjciecR ale nie dopuszczą go do praktycznego więc stracil 137
|
|
nic już nie zdziałasz, trzeba było się kłócić od razu na miejscu, po jakimś czasie daliby drugi raz zdawać pozdrawiam __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Claro, jak zaliczy teoretyczny to dopuszczą do praktycznego, to raczej nie przepada skoro do niego nawet nie przystąpił.
|
|
hahahaha jaki przypał 137 zl poszło w psy, no ja to bym w depresje wpadł
|
|
musi dopłacić ok 40zł (nie jestem pewna ale coś ok tego ale cała kasa na pewno nie przepada) za testy i normalnie może podejść do jazdy i do testów jeszcze raz.
|
|
Nie zwalaj winy na innych bo to ty zawiniłeś. Nic z tym nie zrobisz, dowiedz się czy praktyczny też ci przepadł. To między innymi z tego powodu nigdy nie chciałam zdawać egzaminu praktycznego od razu po teoretycznym wiadomo noga może każdemu się podwinąć. Powodzenia na kolejnym egzaminie
|
|
hehehehehehe
|
|
Hmm i tacy "rozgarnieci" ludzie chac zdac , miec prawo jazdy i jezdzic.Hmm strach wyjezdzac gdziekolwiek majac swiadomosc posiadania prawka przez takich ludzi.
|
|
juz teraz to nic z tym się nie da zrobić, trafiłeś nie "niedobrego" egzaminatora. przykro...
|
|
jak na niedobrego egzaminatora, tak słuchał poleceń, najwidoczniej inteligencja nie powalasz... i tacy ludzie potem jeżdżą po drogach...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |