sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
egzamin w wordzie

bylem dzis w wordzie by zdac testy a potem jazde. mialem na 9 wiec o 9 zaczely sie testy, wszedlem do sali zaczeli wyczytwac nazwska i prosili o dowod po sprawdzeniu kazdy siadal do swojego komputera. po chwili wysiwietlily sie testy. osoba prowadzaca mowila by wcisnac A no to kazdy wcisnal A. Potem zaczalem przegldac test przejzalem 3 kolejne pytania. osoba prowdzaca powiedziala by wcisnac KONIEC. to jak tak zrobilem wcisnalem raz koniec i tu nagle wyswietlily mi sie wyniki ze zrobilem 17 bledow na 18 mozliwych. a oosba prowdzaca powiedzial by nie wciskac TAk bo zakonczyny egzamin lecz u mnie te okineko sie nie pojawilo i powiedzial ze moj egzamin sie juz zakoczyl. co z tym zrobic
?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: egzamin w wordzie

teraz to juz po ptakach

h0jowe forum

jak to po ptakach nie mozna sie zwrocic z przywroceniem czy jakos?

klocic sie o 20 zl? ja bym z nimi nie zadzieral

h0jowe forum

Hehe niezdałęś i tyle :D Kasa poszła hulać a ty błysnełeś inteligencją :D
Namieszałeś już przed egz - odpadłeś w przedbiegach! :D Dobre!

jakie 20 ja na 2 zaplacilem 137

ale nie za sam teoretyczny tyle zapłaciłeś, tylko z egzaminem praktycznym.

OjciecR ale nie dopuszczą go do praktycznego więc stracil 137

nic już nie zdziałasz, trzeba było się kłócić od razu na miejscu, po jakimś czasie daliby drugi raz zdawać

pozdrawiam

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

Claro, jak zaliczy teoretyczny to dopuszczą do praktycznego, to raczej nie przepada skoro do niego nawet nie przystąpił.

hahahaha jaki przypał 137 zl poszło w psy, no ja to bym w depresje wpadł

musi dopłacić ok 40zł (nie jestem pewna ale coś ok tego ale cała kasa na pewno nie przepada) za testy i normalnie może podejść do jazdy i do testów jeszcze raz.

Nie zwalaj winy na innych bo to ty zawiniłeś. Nic z tym nie zrobisz, dowiedz się czy praktyczny też ci przepadł. To między innymi z tego powodu nigdy nie chciałam zdawać egzaminu praktycznego od razu po teoretycznym wiadomo noga może każdemu się podwinąć. Powodzenia na kolejnym egzaminie

hehehehehehe

Hmm i tacy "rozgarnieci" ludzie chac zdac , miec prawo jazdy i jezdzic.Hmm strach wyjezdzac gdziekolwiek majac swiadomosc posiadania prawka przez takich ludzi.

juz teraz to nic z tym się nie da zrobić, trafiłeś nie "niedobrego" egzaminatora. przykro...

jak na niedobrego egzaminatora, tak słuchał poleceń, najwidoczniej inteligencja nie powalasz... i tacy ludzie potem jeżdżą po drogach...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org