sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
E-papieros

Witam...

Ja zamierzam się z kupnem w/w e-papierosa i moje pytanie do osób które miały do czynienia z modelami EGO. Który z tych papierosów jest lepszy, czy z atomizerem, czy z kartomizerem ? Który wybrać EGO-T czy EGO-W?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: E-papieros

ja mam z kartomizerem bardzo szybko sie zuzywa lepiej pare zlotych dorzucic i kupic z atomizerem

ja posiadam EGO-T . Mam go już przeszło miesiąc. Jestem zadowolony raz dziennie napełniam i jest wszystko ok. Polecam. Miesięczny koszt płynów w moim przypadku to 45 zł. POLECAM E-PAPIEROSA. Wreszcie nie robię z gęby dupy.

;]

Są jeszcze z giantomizerami wyglądają tak:

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=OwBvhY23j85X_M:&imgrefurl=http://darthvapers.blogspot.com/2011/09/darth-vapers-electronic-cigarette-ego-w.html&docid=AuLkfMg070bA7M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-HjVQAsGmm3o/TmAUzW11uRI/AAAAAAAAABM/z_Jyu_SYYHg/s1600/egow1.png&w=494&h=508&ei=s694T5v2Femo0QWY7LyQDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=548&vpy=140&dur=1084&hovh=228&hovw=221&tx=128&ty=119&sig=109061217819761201009&page=1&tbnh=150&tbnw=152&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1366&bih=667

Ma swoje wady ale polecam ten model.

to jest model ego-w

najlepiej nie palić :)

Warto kupic jako prezent staremu palaczowi ?Spodoba się to osobie 50+ ?

ja pale od miesica ego-c 160zl i jest ok

A jeśli można wiedzieć ile trzyma bateria w takim e-papierosie?

Ja paliłem i ojciec mój palił. Nie palimy już oboje. Dobry sposób na rzucenie prawdziwych, ale mi np. e papieros wysuszal śluzówkę a gdy więcej paliłem bolała minute krtań.. Tata dostał krwawienia po dłuższym paleniu egoT .

Myślę więc ze najzdrowsze to również nie jest

Twój tata czasami po prostu napił się przypadkiem liquidu i z czasem zrobiła mu się jakaś nadżerka. E-papierosa pali się trochę inaczej niż zwykłe. Należy zaciągać się lekko. Problemy tego typu mają ludzie którzy palili zwykłe papierosy nerwowo i w pośpiechu. Najczęściej paląc zwykłe papierosy przeciągali je i zaciągali się bardzo mocno. Ego-T jak również eGo-C działają na zasadzie podciśnienia. Podczas zaciągania zasysa się płyn na grzałkę, która zamienia go w parę. Osoby zaciągające się mocno wytwarzają za wysokie podciśnienie. Nawet odłożony e-papieros nie załatwi sprawy te podciśnienie cały czas w nim jest i zwiększa się z każdą "sesją" palenia. Jeśli przekroczy jakąś tam swoją granicę następuje najczęściej wyciek (w miejscu styku baterii i atomizera) lub pójdzie w ustnik i będzie zaciągnięte przez palacza. Jęśli palacz zamiast go wypluć połknie może mu się z czasem zrobić jakaś nadżerka. Najprawdopodobniej tata miał problem tego typu. Glikol zawarty w liquidach jest powszechnie stosowany w spożywce i farmaceutyce do "wiązania" wody i może powodować uczucie suchości. Natomiast Twój ból gardła miał pewnie podłoże podobne do taty tylko w wersji delikatniejszej. Nie ma co tragizować problemy ze złym sposobem palenia e-papierosa dotyczą około 5% ludzi.

Długo handlujesz epapierosami?

Co ja, nie wiem kiedy liquid wycieknie? Przeciez to czuc od razu...

Inaczej się go pali i inaczej się go odkłada..

Jakąkolwiek chemię wciagajac w pluca napewno im nie pomagamy..

Akurat w dzisiejszej spozywce jest wszystko zdrowe, szczególnie glikol, benzoesan sodu, glutaminian etc

Skąd te nowotwory teraz?

http://www.papierosyforum.pl/viewtopic.php?f=283&t=19788&start=80

temat na papierosyforum dotyczy wycieków, ale myślę że u was też miał związek. Przeczytaj post "Sigaro". User jest w randze dostawcy także opisywał to sprzedawca. Palę dwa lata i nie mam żadnych problemów z gardłem. Czy ja czymś Cię obraziłem ?

Palę juz 3 miesiaca e papierosy i polecam je naprawde pomagają. są duzo tańcze i zdrowsze a pozatym mam na sprzedasz jeden nowy zestaw e-papierosa w okazyjnej cenie 200 zł moj tel 519370725

Gume palta najlepiej.......

Gumy się nie pali tylko żyje lub zakłada na czubek.

Niczym..
Tyle ze ja pisze o nadwrazliwosci sluzowki na glikol a Ty ze mi płyn wyciekł.
Po prostu te papierosy również szkodzą i tyle.

Ja polecam te ksiazke:

http://www.nostrajewellery.org/files/Allen%20Carr%20-%20Latwy%20sposob%20na%20rzucenie%20palenia.pdf

Paliłem długo,pozniej mialem przerwe z E papierosem(ok 4miesiace) i wrocilem do zwykłych. Po przeczytaniu tej ksiazki papierosy poprostu przestały mi smakowac. Nie pale od roku i papierosy mnie brzydza. W moim kregu dzieki tej ksiazce rzucilo palenie 7osob,wiec mysle ze warto sprobowac jesli chce sie rzucic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org