Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REKRUTACJA W DENTEX |
Podobno z tego co słyszałem w dentex trwa cały czas rekrutacja na niektóre stanowiska a z tego co mi wiadomo zazwyczaj zapraszają na rozmowe i kończą zdaniem " mamy jeszcze innych kandydantów oddzwonimy jak bedziemy zainteresowani zatrudnieniem pana/pani" wielu się z tym spotkało ? Bo niejedna osoba mi mowiła .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REKRUTACJA W DENTEX |
Przyjmiemy do pracy informatyka i pracownika biurowego posiadających stopień niepełnosprawności. Mile widziane doświadczenie. CV prosimy na e-mail. e-mail: kadry@dantex.com.pl ogłoszenie dodane 2012-03-29
|
|
daj koleżance cv to ci zaniesie :):)
|
|
nawet nie muszę tam składać ale po ofertach pracy w pup oraz na portalu 4lomza widać ,że cały czas trwa nabór a od znajomych wlaśnie to słyszę cały czas ze nitk na te stanowiska się jeszcze nie dostał
|
|
DENTEX to jedna wielka LIPA nabijaja Ludzi w butelke i tyle...
|
|
widocznie nikt z twoich znajomych tak jak i ty do pracy sie nie nadaje :):) Więc po co maja dzwonić ???
|
|
ty nadajesz sie tylko do jednego - schilania i czekania
|
|
Wiele ludzi sie nienadaje choc maja studia w tym kierunku,jest duzo ludzi bez pracy,ale jak zaprosza na rozmowe to porazka ten czlowiek nic niepotrafi zrobic,trzeba wszystkiego go uczyc,w takim razie on powinien placic za nauke a nie firma,czlowiek musi cos wniesc do firmy a nie wyniesc.
|
|
a co według ciebie znaczy słowo : schilania ??? za nieznajomośc języka polskiego juz na przedbiegu tracisz szanse zatrudnienia :):) Chciałbym zpbaczyć twoje cv , tam dopiero musi byc sodoma z gomora nawypisywana :):):) Następnym razem jak będziesz cos pisał to pisz ze słownikiem przed oczami :):):)
|
|
miałem napisać schylania a nie schilania za szybko pisze na klawiaturze zpbaczyć==== twojego tego słowa też nie rozumiem może i tobie się przyda słownik i nie pisz juz do mnie bo z pierdolniętymi nie rozmawiam ! zegnam głąba !
|
|
:) Nikt się tam nie dostał? , bo tam nie potrzebują pracownika, a Copperfielda. Mózgi właścicieli zawiodły się na własnej niemocy i szukają magika:)
|
|
DANTEX TO JEDNA WIELKA LIPA ZATRUDNIAJA LUDZI A POTEM ZWALNIAJA !!!! SAM SIE PRZEKONAJ...!!!
|
|
wpm bzdury piszesz, chyba że ironią się posługujesz. Są stanowiska na których trzeba posiadać doświadczenie i takie na których można się szybko przyuczyć. Poza tym przez miesiąc, gdy przystąpisz do pracy musisz się dostosować do nowych warunków, co też stanowi formę przyuczenia, nawet jeśli posiadać doświadczenie. Płacić pracodawcy za to, że będzie uczył? Paranoja. W końcu to pracodawcy powinno zależeć, by posiadać rzetelnego pracownika, a nie co miesiąc zwolnić i zatrudniać nowe osoby. Polska rzeczywistość daje prawo do takich nadużyć, choć zdarzają się wyjątki wśród pracodawców. Druga sprawa to obecne wylęgarnie magistrów. Prawda jest taka, że studia nie dają wiedzy praktycznej, a jedynie papierek i zrąbki wiedzy praktycznej. Sam tytuł magistra znaczy obecnie mniej niż kiedyś matura. Wiele osób po ukończeniu studiów zachowuję się jakby pozjadało wszystkie rozumy i ma ogromne wymagania, chociaż niewiele potrafiłoby wnieść coś do firmy po popularnych kierunkach studiów jak choćby zarządzanie. Dlatego jest duże bezrobocie wśród osób, które kończą studia. Szybko, lekko, bez wysiłku i roszczeniowa postawa, bo wszystko mi się należy. Nie wszyscy oczywiście, ale takie sytuacje są coraz częstsze. A dantex? Dużo można na ten temat powiedzieć. Poza tym na forum był już ten temat.
|
|
Dantex prowadzi rekrutacje od wielu lat i końca nie widać.
|
|
Wiem że rynek pracy w Łomży jest beznadziejny , ale jak możesz to daruj sobie firmę Dantex . Raul
|
|
a co w dentex nie tak :) streści ktoś :)
|
|
(*)_(*) V
|
|
raqlan rozmawiałem dzisiaj w właścicielem DANTEX-u na Twój temat masz zapewnioną pracę po tym jak przedstawisz się "raglan" prosta praca i dość dobrze płatna, Nie dziękuj
|
|
raqlan Szybko daj koleżance CV niech zaniesie ,bo ty masz katar :):):)
|
|
obelix a ja tez rozmawiałem z włascicielem dentex na twój temat - pewnie płaci ci za siedzenie w biurze na komputerze i wypisywanie bzdur na forum a co do marudy pytam sie jak idzie schylanie i dawanie i jeszcze mi nie odpisał Co do pracy nie potrzebuję składać cv ani go nawet nie mam zrobionego ponieważ mam własną firmę w odróznieniu od Ciebie
|
|
haha:):) A nie tak dawno płakałeś kmiotku że u Podbielskiego nie wzięli od koleżanki twojego CvV:):) Nie dziwne że nie wzięli, bo jak napisane jest w takim stylu jak piszesz na forum to nikt niczego i tak z niego nie zrozumie:):) Powiadasz że masz własną firmę ?? A no tak wylewciało mi z głowy że rozpoczał się sezon na wywożenie gnojówki z chlewni :):):)
|
|
ty dziewczyno juz naprawde mnie z kims pomylilaś i z toba nie pisze ty w kazdym czlowieku widzisz tylko jedną osobe - swojego odwiecznego wroga z ktorym rywalizacje latwo umiesz przegrać i zadnego cv nie słałem twoja firma to szpital i najwiekszym uposledzonym jesteś ty ! z durniami nie gadam koncze ten temat
|
|
raglan "pewnie płaci ci za siedzenie w biurze na komputerze i wypisywanie bzdur na forum" powinno być :-) tak pewnie płaci ci za siedzenie w biurze przy komputerze i wypisywanie bzdur na forum nie dziękuj, a ucz się kolego poproś koleżankę aby nie tylko CV Ci napisała i zaniosła ale może i resztę niech za ciebie robi
|
|
raqlan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zapomnij zabrać z sobą swojego smrodu !!! bo my chcemy jeszcze tutaj posiedzieć :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |