Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a propo fryzjerek... |
zna ktoś może osobę, która nie pracuje w salonie, ale na fryzjerstwie zna się i nie za 150 a taniej rozjaśni włosy? wiecie, sporo jest kobietek, które zajmują się "domowym" fryzjerstwem, a są dobre w tym co robią, sama chodzę do takiej ale nie znajdzie czasu przez najbliższe dwa tygodnie, więc może możecie polecić mi kogoś, kto tego nie zbabra, a jednak dużo nie weźmie? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi - Katarzyna :) ps.zeby nie było że podszywam się pod kogoś- korzystam z męża konta ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a propo fryzjerek... |
a dodam że włosy maluję ponad 2 lata na prawie czarny kolor... a chce przejsc do miodowego brązu, wrócić do naturalnego koloru..
|
|
510796236
|
|
ja też ciekawa jestem, więc jak ktoś coś ma to proszę ;)
|
|
Dzieki annex :) a dużo bierze? jakieś szczegóły?
|
|
Nie wiem ale na pewno taniej, a jak nie ona to może polecic tobie osobę która miała zakład fryzjerski.
|
|
ponawiam temat, jak ktoś ma jeszcze jakis kontakt to prosze o pomoc
|
|
Oj z czarnego ciężko za pierwszym razem rozjaśnić wogle włosy,i na 100 % nie wyjdzie ci miodowy brąz...chyba że popalisz włosy od razu rozjaśniaczem i wodą 12 % to może wyjdą,ale włosy się pourywają ;p
|
|
albo jeszcze możesz sciągnąc kolor-a to nie tanie iod razu z ciemnego na jasny?chyba nie bardzo da sie radę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |