Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs na PJ kat. A |
Cześć. Orientujecie się gdzie w Łomży można zrobić kurs na PJ kat. A? Wiem, że w OSK Kamiński kosztuje 850pln, ale może jest gdzieś taniej. Z góry dzięki za odpowiedź. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs na PJ kat. A |
taniej ? hmmm to nie znaczy dobrze :)
|
|
Rób u kaminiaka jest jednym z najstarszych instruktorów i ma dobry motor. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
odradzam, można za 650 zł znaleźć, google i telefon się kłaniają, w innej szkole będziesz miał instruktora który będzie wytykał ci błędy i generalnie czegoś nauczy, a u Kaminskiego masz motocykl i śmigaj po placu.
|
|
ja robiłam u Borawskiego rok temu i 650 płaciłam "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Na mazowieckiej ktoś robi A? Dzwoniłem jedynie do Dermetko, mówiła, że na A nie robią. ;)
|
|
U Borawskiego na Legionów też robiłem coś za +- 650zł - polecam,zdałem za 1-szym razem,motor ten sam co w WORD.
|
|
a ja uczyłam sie u Kamińskiego i jestem z nauk bardzo zadowolona.Egzamin zdany pozytywnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |