Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kotka poszukuje opiekuna |
witam, kilka dni temu moja dziewczyna znalazła na południu, w okolicach "strzelnicy", kotkę. jest młoda, bardzo czysta, zdrowa i zadbana. Napewno komuś musiała się zgubić, niestety nie możemy znalęźć jej właściciela, więc może ktoś o tym coś wie? A jeżeli nie, to poszukujemy nowego opiekuna dla niej. Jest bardzo sympatyczna, ma może z pół do roku czasu, boi się piesków, ale jak już wspomniałem jest zdrowa, zadbana i bardzo szybko się zadomawia. Załatwia się do kuwety, więc nie ma problemu. Ma grube, ciemne futerko w pręgi. Pomozecie??? Kotka czeka może właśnie na Ciebie!!! Mogę wysłać fotkę na maila, pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kotka poszukuje opiekuna |
Dlaczego sam jej nie adoptujesz? Ogłoś tylko konkurs na imię dla niej. Pozdrowienia.
|
|
hmm, mam w domu dwa psy, więc nie wydaje mi się, że to dobry pomysł.
|
|
Rzeczywiście, pies z kotem rzadko bywa przyjacielem. Pozdrowienia.
|
|
To może będzie wyjątek :)
|
|
wyślij info na kefas11@wp.pl - jak masz jakieś zmniejszone fotki to możesz podrzucić... dzięki --- PGG
|
|
Naprawdę nikt nie chce przygarnąć tego kociaka, ludzie zgłaszajcie się!!!
|
|
Mam w domu zarówno kota, jak i psa i szczególnych problemów nie ma. A gdy się pojawiają, to pies później leczy nos :-) Ale prawdą też jest, że przygarnięcie kota wymaga pewnego dostosowania mieszkania do kocich potrzeb... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
tego kota mozna do jakiejsc restauracji oddac bedzie wspanialy "dewolaj" z niego <joke>
|
|
...bo inaczej kotek sam sobie dostosuje mieszkanie do swoich potrzeb, przykładowo rysując nowy deseń mozaikowy na parkiecie, co może właściciela/kę przyprawić o palpitację (w najlepszym wypadku!), jeśli ów wzorek wyraźnie kłóci się z poczuciem estetyki tegoż właściciela...
|
|
he he, już znalazła nowy domek.
|
|
i bardzo dobrze :)
|