Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZKUŁKA LEŚNA |
Gdzie w pobliżu Łomży mogę kupić większą ilość drzewek ozdobnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZKUŁKA LEŚNA |
w ,, szkułce" chyba nigdzie nawet w Polsce:)
|
|
szkUłka Pogduże Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chyba kukułka leśna.
|
|
Polecam kołaki wietrzychowo to jest jak sie jedzie na mały płock i w małym plocku skreca sie w prawo ale maja tam czynne tylko do 16 w dni codziennie a w sobote chyba do 13. Drzewka bardzo dobrej jakości w rozsądnych cenach sam kupuwalem juz dobre kilka lat temu i rosna pieknie. Jest jeszcze szkółka jak sie jedzie na konarzyce po lewej stronie jak dobrze pamietam.
|
|
piotr, wiesz to jest już przy wyjeździe z Konarzyc w kier. W-wy - sklep ogrodniczy
|
|
Jeżeli ozdobne to bardzo ładne i duży wybór mają w rogienicach
|
|
Polecam w Rogienicach. Sama się tam zaopatruje :)
|
|
Re: SZKóŁKA LEŚNA |
Duzy wybor jest w na ,wylocie' w Konarzycach po lewej stronie a takze kilometr za Sniadowem tez skrecajac w lewo(duzo wiekszy wybor). A tak na marginesie to zakladajac temat zajrzyj do slownika bo nie sa to juz czasy powojenne by ,walic' TAKIE BYKI.
|
|
Ja też polecam szkółkę w Rogienicach-trasa z Kisielnicy na Kolno
|
|
,,Siwysiwy,, zobacz jak ta twoja ,,SZKóŁKA,, przez o kreskowane wgląda. - Dzięki wszystkim za informacje.- Jak umniem tak piszem a ciebie to boli ,napewno jesteś nieszczęsliwy w życiu i wszyscy wokół ciebie. Uśmiechnij się !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |