Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INGRID w Łomży |
Witam. Czy słyszeliście już o koncercie Ingrid w Łomży jakoś pod koniec stycznia? Czy ma ktoś jakieś bliższe informacje odnośnie terminu i cen biletów? Pozdro ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INGRID w Łomży |
pare tematów niżej ....
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=49212&t=49212 :)
|
|
29 stycznia na muszli ma sie odbyc . Bedzie tez mr president ktory przypomni wszystkim swuj przebuj coco jumbo . Przewidywanych jest duzo atrakcji okolo godziny 20 30 Michał Wisniewski z zespołu ICH TROJE ma zjechac na kołpaku od wartburga z muszli a jezeli pokona odleglosc od kapucynow do instalatora w 10 s kapucyni fundujo mu godzinny odpoczynek w biebrzy
|
|
A kto wyjdzie w taką pi* oglądać ich Troje i słuchać jakiegoś INGRID :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
We Współczesnej była reklama na temat planowanego koncertu
|
|
Ktory raz to wklejacie
|
|
Sorry.... a co to jest to "Ingrid"? Pierwsze słysze o takowym zjawisku.
|
|
Wielka prośba do kogos !! Moze ma ktos jeszcze sprzedac dwa bilety ??!! bardzo mi zalezy ;]
|
|
Dzis o 17 przed urzedem bedzie mozna kupic. ;)
|
|
Byłem na koncercie było zaj....cie ale jest jedno małe ale żeby miasto nie miało naprawde miejsca na organizowanie takich koncertów. Po co tam te krzesełka, koncert na siedząco extra tylko w Łomży to jest możliwe.
|
|
mam pytanie, skad Ingrid miala szaliczek naszego Łomżynskiego KSu? Ktos z widowni rzucil czy co?
|
|
hehe dostała od jednego z uczestników koncertu:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |