Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zestaw |
Sprzedam zestaw : tuba basowa Raveland + dwa wzmacniacze - JBL + Magnat cena 200 zł 693902030
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zestaw |
jaki ten jbl ? bo tuba to chlam
|
|
jak taki chłam to dlaczego SAAB montuje te głośniki w swoich samochodach ?
|
|
że względu na oszczędności montuje je. . . .
|
|
Sorki zapomniałem dodać formułkę : Forumowi debile proszeni są o nie zaśmiecanie tematu
|
|
Saab montował. Cena tego zestawu mówi sama za siebie - syf.
|
|
kolejny burak łomżyński ... jakbym wystawił cenę faktyczną 1000 to pewnie zestaw byłby super co baranie ?
|
|
Stań z tym na bazarku w piątek - może pójdzie za worek cebuli. I tak na marginesie, burakiem to trzeba być żeby wejść w posiadanie tak pospolitego chłamu.
|
|
kmetels nie obrazaj sie poprostu to jak z butami za 60 zl ... niektorzy montuja ale to zawsze i tak chlam nawet jesli zalozy je sam prezydent .. to co to za jbl ?
|
|
Widzę że masz problemy ze składaniem literek w wyrazy ... nie prosiłem o komentarze szczególnie ludzi nie mających pojęcia o cenach sprzętu ale cóż ... to oferta sprzedaży a nie prośba o opinie a ceny sprawdź na allegro a chcę tylko 200 bo chcę szybko sprzedać
|
|
JBL GTS 180 orginał USA a nie jakis Tajwan
|
|
Już się świetnie zareklamowałeś jako sprzedający wyzywając na tym forum ludzi od łomzyńskich buraków, napewno sprzedaż i bedzie na cały miesiąc hulania w Jeziorku, nie bedzie tylko czym błysnąć podjeżdzając pod lokal.
|
|
przykro mi stary nie bywam w Jeziorku nie moje klimaty ale Tobie dobrej zabawy życzę :) bo widzę że wiesz jak się tam ludzie bawią i przeczytaj co napisałem aby debile nie zaśmiecali tematu :)
|
|
Z takimi tematami do działu z ogłoszeniami a nie tu. Nie lubie takich skrobidup. Widze że nadal reklamujesz sie jako świetny sprzedawca "debile, buraki".
|
|
to ile ten jbl da w mostku ze 200 watów ?
|
|
Kwinto i po co się jeszcze męczysz ? Bo nie rozumiem .... Jasiu moc ok 200W ale z autopsji powiem Ci że lepiej daje niż chińszczyzna o mocy 800W
|
|
a magnat jaki ?
|
|
XCITE 300
|
|
Może masz i racje. Ta cena jest ostateczna?
|
|
To i tak jest niska cena bo sam Magnat na allegro chodzi w tych granicach wiec tubę i JBL-a masz gratis
|
|
Szkoda... Bo chciałem Ci zaproponować worek cebuli żebyś się nie męczył - buhehehehehehehehe. Klękaj do miecza hehehehehehehehehe
|
|
widzę ze poziom rośnie ... Myślałem ze bardziej się wysilisz geju
|
|
kfitno ale gosc hahah
|
|
kmetels kto się przezywa ten tak się nazywa .... Autor: kmetels (---.elomza.pl) Data: 22-03-12 13:46 Sorki zapomniałem dodać formułkę : Forumowi debile proszeni są o nie zaśmiecanie tematu to czemu ty zaśmiecasz ??? jest do takich spraw odpowiedni dział . jak byś był ułomny :) nazywa to się dział ogłoszeń
|
|
i kolejny baran nie zrozumiał .... ręce opadają no cóż
|
|
Autor: kmetels (---.elomza.pl) Data: 22-03-12 16:34 i kolejny baran nie zrozumiał .... ręce opadają no cóż ja ciebie kolego nie wyzywam więc zamknij MORDE ułomku bo to nie dział ogłoszeń
|
|
przeczytaj sam swoje słowa najpierw a potem postaraj się je zrozumieć buehehehehheheh
|
|
sam swoje zrozum piszesz coś a tak na prawdę to nie wiesz o czym piszesz ... sprzedajesz jakiś tam szrot i masz do kogoś pretensje ?? że garbaty ma proste dzieci ??? ha ha ha ha haaaa a może ty jesteś garbaty ?
|
|
Dżizes ale teksty powaliłeś mnie ahhahaha
|
|
nie rycz młody może ktoś da ci dwa worki cebuli ha ha ha
|
|
rany debilu załóż sobie swój temat i tam wygłaszaj swoje debilne teksty bo ja Ciebie tu nie chce załapiesz tym razem ?
|
|
sam jesteś debilem bo nie łapiesz . teraz to widać że w dzieciństwie rodzice używali ciebie jako packi na muchy bo nie trybisz deklu i nie zabronisz mi pisać bo mam prawo się wypowiedzieć . a po drugie to nie jest dział ogłoszeń tylko forum , do pisania dotarło do ciebie pajacyku ????
|
|
To może inaczej .... na wstępie zaznaczyłem - debile nie pisać - wersja dla Ciebie brzmi nie pisz tu więcej debilu !!
|
|
sam jesteś debilem .... bo nie dociera do ciebie
|
|
oki pisz dalej :)
|
|
znudziło mi się pisanie ... to tym czasem borem lasem :)
|
|
no coś Ty błyśnij jeszcze czymś plissssssssssssss
|
|
Ogladalem ten sprzet przed chwila i okazal sie grzebany ;/
|
|
Wiedziałem już po pierwszym wpisie że ten gość nic tu nie sprzeda. Więc do miecza cieciu buhehehehehehehehehehe
|
|
grzebał to Ci Kwinto w odbycie ... co za pajace .... no ale czego się spodziewać po miłośniku Jeziorka i cebuli ...
|
|
moge dac Ci za jbla patelnie, kwinto dorzuci Ci siatke cebuli za magnata i jak sie dobrze zakrecisz to za tube dostaniesz troche soli od robcia bo zostalo mu po zimie z 3 kilo
|
|
pomyliłeś się jasiu ... 3.5 kg mi zostało ale niech strace
|
|
super wiedziałem ze znajdę tu znawców :)
|
|
robciu napisalem z 3 kila bo zem pewnosci nie mial,przepraszam moj blond :)
|
|
Nie kłóccie się bo na takim sprzęcie to i disco polo można słuchać.
|
|
przeciez ja nic nie mowie mozna sluchac fszytskiego bo to z usa. ..
|
|
Sprawa jest prosta - gość chciał wcisnąć tu popeline po okazyjnej cenie a wszyscy się nim podtarli - jaki leszcz buuuuuheheheheheheheheeh "więc tube JBL-a masz gratis" buuuuuuuuuuuuuheheheheheheheh Zanieś na skup złomu może na wage kupią heheheheheheh a...... i do miecza cieciu
|
|
będziem robić konkurencje dla milano bum bum bummm
|
|
ja nie rozumiem ... weźcie cioty załóżcie sobie swój temat w trójkę i róbcie sobie tam laskę na wzajem po co się tu wypowiadacie skoro ja Was tu nie chcę ?
|
|
tszeba by jako remizje skolowac bo gdzie bendziem tancowali
|
|
Na wstępie zaznaczyłem debile nie pisać a trzej amigos Robciu Jasio i kwinto tu się brandzlują poszukajcie forum dla gejów cioty
|
|
a jasiu a ta na łomżycy remizja ? co ty o tym sądzisz ?
|
|
kmetels za to co powiedziales to moze byc za chwile sporzadzone stosowne pismo nastepnie wyslane do odpowiednich instytucji i bendziesz mial ciepelko w slipach
|
|
robciu w ktorym miejscu ?
|
|
od straszenia są duchy tel masz na początku zadzwoń to pogadamy albo podaj mi namiary na siebie
|
|
na wojska polskiego przy łomżycce stoi stara remiza chyba że masz na oku jakąś inną ?
|
|
remizja w ratowo pjotrowo bucu :D
|
|
robciu aale musi byc taka z duzym placem parkingowymbo gdzie ja sfojego golfa zaparkuje
|
|
oj jasiu zapomniałem o golfie . no tak trzeba by bylo dać ogłoszenie
|
|
pszetarg jaki zrobic musowo czy kastink cos w ten desen
|
|
i miecz,miecz musi być ............. buuuuuuuheheheheheeh jaki leszcz "zestaw" za 200 pln JBL i tuba gratis jedziemy z nim - "daj namiary na siebie" heheheheheheheh jaki kozak, jak sie podjarał biedak jakis co złomem na forach handluje buuuuuuheheheheeh żeby było za co potanczyc w weekend - cieć klękaj do miecza heheheheheeheh
|
|
kolegów szukasz teraz geju ? :)
|
|
a i może żeby i stoły jakieś były i sala obszerna to i bym weselicha trzepali co jasiu ?
|
|
patsze robciu ze ty masz na czym czapkie nosic... takiego kolege miec to skarp ! toz to zyla zlota je ! genialnie genialnie !kmetels kcesz byc barmanem na naszym dancingu ?
|
|
chyba ktoś go cały czas dyma bo się powtarza z tym gejem .... kmetels a co to znaczy słowo gej ????
|
|
jasiu będzie kasa :)
|
|
Kwinto Ci chętnie pokaże i omówi znaczenie :)
|
|
kmetels ty mi to wytłumacz skoro piszesz takie słowo to nam napisz co to znaczy słowo gej ....
|
|
kasa ?bedzie piniendzy jak lodu a nie jakies glupie 200 zl ;D
|
|
a jak by inaczej jasiu ... trza by jeszcze muzykantów wyszukać żeby towarzystwo zabawiało podczas biesiady ... podobno fanka zna jakieś tam kapele podwórkowe
|
|
nie wiem nie znam fanki bociaanki
|
|
to nie bieżemy jej do spółki ???
|
|
jakos tak nie mam do niej zaufania ale decyzja nalezy do Ciebie ...
|
|
Dobrze Panowie znudził mi sie ten leszcz. Jak bedzie tu jeszcze jakiś cwaniak z okazyjnym dealem - dajcie prosze znać to się nim podetrę jak tym tu. Do następnego Panowie. A Ty do miecza cieciu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuheheheheheheheheheheh
|
|
ok. nie bądźmy rozrzutni jak na początek to nam wystarczy ten sprzęt grający od kmetels - a
|
|
BYWAJ !
|
|
już idziesz ? No coś Ty ? No weź napisz jeszcze coś o worku cebuli proszę !!!!! :(
|
|
do zobaczenia kwinto .......
|
|
kmetels cebulaku to daje stówę i biore
|
|
a cebula i 3,5 kg soli ?
|
|
czort niech juz strace ,jeszcze kfintal pszenicy i kolo od roweru dam :)
|
|
a niech stracę dorzucę te 3.5kg soli i sprzedaj jasiowi ten sprzęt grający :)
|
|
muszę się z tym przespać ... tak okazja
|
|
no to dobranoc
|
|
to idź się prześpij i daj znać ok :) milych snów właśnie dobranocka już się zaczęła a potem siusiu paciorek i spać ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |