Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
losowanie ME 2008 |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: losowanie ME 2008 |
Wygramy :) Damy rade :)
|
|
No i nie mamy szczęścia do mistrzostw naszego kontynentu. Tak jak w Finałach Mistrzostw Świata trafiliśmy na chyba (to się okaże na boisku) łatwą grupę tak, w eliminacjach do Mistrzostw Europy trafiliśmy chyba (to również okaże się na boisku) na trudną grupę. I nie chodzi mi tu o nieobliczalnych Serbów z Czarnogórcami i chcących się odrodzić Belgów (Portugalczycy raczej poza naszym zasięgiem)m tylko o azjatyckich Kazachów, Azerów i Ormian, którzy w każdym meczu będą walczyć (w dosłownym tego słowa znaczeniu) o choćby jeden punkt. Z takimi zespołami naszym ciężko się gra. A do tego mamy jeszcze starzejącą się kadrę, a młodych nie widać. Tak więc pozostaje nam wierzyć, że mimo wszystko uda się po raz pierwszy w historii Polakom awansować do tej imprezy. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Dla mnie to trudna grupa, bo Polska, Belgia, Serbia i Portugalia będą walczyć o awans, a tylko dwie z nich awansuje, a trzecia będzie grać w barażach. jak zawsze poszkodowana będzie Polska :P 8) ...
|
|
Re: Angel Witam! Nie wiem skąd wziąłeś informacje o barażach,ale grup jest 7. Z każdej wychodzą po 2 druzyny co daje 14 ekip. Do tego dochodzą gospodarze Austria i Szwajcaria, wiec jest juz koncowa 16. Pytasz a gdzie baraze??? Odpowiadam NIE MA ŻADNYCH BARAŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Bardzo trudna grupa. Myslę ze Polska zajmie 3-cie miejsce. Obym sie mylił :)
|
|
I tak jest niezle.Polska nie trafila ani na anglikow ani na niemcow.W naszej grupie mocni sa portugalczycy a belgowie sa w naszym zasiegu z serbia tez sobie poradzimy.
|
|
Dobrze, że nie trafiliśmy na Anglię, Szwecję, Czechów, Francję bądź Holandię z pierwszego koszyka oraz Danię z 3 koszyka, oraz niewygodną dla nas reprezentacją Białorusi, która była rosowana z 6 koszyka. Będzie twarda walka o awans. Wg mnie to najciekawszagrupa ze wszystkich grup, w której może dojść do niespodzianek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |