Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maszyna do pisania |
witam podczas porządków na strychu znalazłem ręczną maszynę do pisania o nazwie Olivetti Underwood , czy istnieje mozliwosc ze ją ktos kupi Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maszyna do pisania |
Też mam taką tylko "ROYAL"
|
|
Wejdz na allegro i zobacz.
|
|
a to sie zalicza do antyków ,czy jak Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
na allegro takiej nie ma a nie chce wystawiac bo nie wiem czy ona jest coś warta Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
z 10zł jak na swój koszt wyślesz.
|
|
Podaj jakiś namiar, kontakt w spprawie tej maszyny!
|
|
a działa?
|
|
tzn tak tak maszyna jest w 100% sprawna podaje meila mariusz99710@wp.pl Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
moj dZiadek zbiera takie rzeczy i jest zainteresowany. a ile chcesz za nia??
|
|
hm nie wiem ile ona jest warta Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
W przypadku potrzeby naprawy maszyny do pisania można się zgłosić tutaj: http://maszyny-do-pisania.site90.com
|
|
zrob licytacje tej maszyny jak sa chetni 100 zl cena wyjsciowa i niech licytuja tutaj
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |