Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GRATKA DLA ROWERZYSTÓW |
Witam, Dziś śmigałem sobie na moim starym Scott'cie i chciałbym w poście polecić trasę dla rowerzystów - tych bardziej "wytrawnych" :) Jak wiemy po zimie poziom naszej Narwii wzrósł i od plaży miejskiej w stronę łajby "Bona", wzdłuż brzegu rzeki, jest w tej chwili fantastyczna trasa. Ekstramalnie krótka, ale bardzo sympatyczna. Od razu mówię: nie jest to niedzielna trasa dla rodziców z dziećmi, tylko coś, gdzie chlapie błotko, trzeba ubrać gorsze ciuszki i momentami przenieść rower. Polecam, gdyż tylko teraz taka będzie! Takie tylko małe spostrzeżenie dla lokalnych maniaków rowerów :) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GRATKA DLA ROWERZYSTÓW |
Popieram i również pozdrawiam.
|
|
Cholera jasna, post poszedł bez zwyczajowego podpisu .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Podpisu nie zmienię, bo ma sens ogólnoświatowotwórczy .. :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Hmm... należało by sprawdzić bo brzmi dosyć kusząco...oby tylko ciepla pogoda się utrzymała to szybciej się wyschnie ^ ^
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |