sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GRATKA DLA ROWERZYSTÓW

Witam,

Dziś śmigałem sobie na moim starym Scott'cie i chciałbym w poście polecić trasę dla rowerzystów - tych bardziej "wytrawnych" :) Jak wiemy po zimie poziom naszej Narwii wzrósł i od plaży miejskiej w stronę łajby "Bona", wzdłuż brzegu rzeki, jest w tej chwili fantastyczna trasa. Ekstramalnie krótka, ale bardzo sympatyczna. Od razu mówię: nie jest to niedzielna trasa dla rodziców z dziećmi, tylko coś, gdzie chlapie błotko, trzeba ubrać gorsze ciuszki i momentami przenieść rower. Polecam, gdyż tylko teraz taka będzie! Takie tylko małe spostrzeżenie dla lokalnych maniaków rowerów :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GRATKA DLA ROWERZYSTÓW

Popieram i również pozdrawiam.

Cholera jasna, post poszedł bez zwyczajowego podpisu ..

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Podpisu nie zmienię, bo ma sens ogólnoświatowotwórczy .. :-)))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Hmm... należało by sprawdzić bo brzmi dosyć kusząco...oby tylko ciepla pogoda się utrzymała to szybciej się wyschnie ^ ^

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org