Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
charakterystyka rozwoju 4latka |
Witam, może ktoś pisał charakterystykę rozwoju dziecka 4-letniego I chce się podzielić materiałami? Ładnie proszę :) h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: charakterystyka rozwoju 4latka |
zapytaj _mały_ego , on jest na tym poziomie rozwoju umysłowego
|
|
A ma być oparte o konkretną literaturę, czy cokolwiek? ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Nie o konkretna, ale musi byc z przypisami i bibliografia. h0jowe forum
|
|
Czyli...chcesz całą pracę? :> Materiałów mogę jutro poszukać, może coś mam. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Nie pogardze ani praca ani materialami :) zostawic e maila czy numer gg? bede naprawde wdzieczna h0jowe forum
|
|
Jeśli uda mi się coś znaleźć, to dam Ci tu znać:). Ale nic nie obiecuję, nie wiem, czy mam jeszcze te książki i kserówki. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Pewnie studia w Olecku?
|
|
Czy tylko na studiach w Olecku pisze sie o 4 latkach? h0jowe forum
|
|
Pewnie nie,ale tak sobie pomyślałem,zwłaszcza ,że moja dziewczyna coś tam podobnego pisała.
|
|
A moze sie podzieli? h0jowe forum
|
|
to chytrus.
|
|
to po kryjomu h0jowe forum
|
|
A na różnych stronach już szukałaś? Jest tego mnóstwo.:) ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Szukałam, jest pełno ale bez bibliografi, tylko kilka konkretnych artykułów znalazlam, gdyby nie ta pogoda pewnie posiedzialabym w ksiazkach, a tak nic sie nie chce h0jowe forum
|
|
Nie wiem, jak u Ciebie, ale ja zawsze dodaję adresy stron do bibliografii.:) Ważne, żeby nie były to TYLKO informacje z internetu. Dobra, idę poszukać. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
No i chyba się pośpieszyłam. Nie mam:( Ale wiem, skąd możesz to wziąć. Przede wszystkim Zimbardo ,, Psychologia i życie". Zajmuje się tym chyba w kilku działach, ale jest też rozdział o rozwoju człowieka i tam musi to być. Do tego Freud (Psychoseksualne stadia rozwoju człowieka). To będzie faza falliczna, o ile się nie mylę. I jeszcze Koncepcja Rozwoju Intelektualnego, Piaget. A co do rozwoju fizycznego, to nie mam pojęcia. :p ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Dziekuje, poszperam h0jowe forum
|
|
a nie pisałem , ten _maly_ konus jest złośliwy , 4-latek a jaka kreatura
|