Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca wilrobi |
Czy ktoś się orientuje co to za firma? Z góry dzięki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca wilrobi |
google ci pomoże Wilrobi wybuduje zakład produkcyjny wnp.pl (JM) - 05-07-2011 09:05 Spółka Wilrobi otrzymała pozwolenia dla budowy zakładu produkcyjnego w Łomży (woj. podlaskie) przy ulicy Nowogrodzkiej. W ramach przedsięwzięcia powstanie kompleks o powierzchni ponad 3,2 tys. m2. W fabryce produkowane będą meble z płyt MDF, płyt wiórowych i drewna litego. Przedsięwzięcie zlokalizowane będzie w obrębie terenów przemysłowo-magazynowych byłej bazy PSS. Firma uzyskała dofinansowanie ok. 70% kosztów przedsięwzięcia z funduszy unijnych (blisko 7,6 mln zł). Koszt inwestycji wyniesie ok. 10 mln zł. Deklarowane zatrudnienie szacuje się na 50 osób.
|
|
Dzięki pool, widziałam już te informacje:) na ich stronie są dwa adresy łomżyńskie, ale dom mieszkalny i pusty hangar ciężko jest nazwać zakładem produkcyjnym. Chciałam się dowiedzieć czy może ktoś już tam pracował, albo był na rozmowie kwalifikacyjnej. Najlepiej będzie jak tam zadzwonię....
|
|
Napisz co chcesz wiedziec a odpowiem Ci :) Przede wszystkim musisz miec stalowe nerwy, wlasciciel bardzo wymagajacy, nie spodziewaj sie rowniez wysokiej stawki.Jesli chodzi o charakter pracy to w ogloszeniu wszystko dobrze opisane.Powodzenia :) Pozdrawiam Whatever.........
|
|
No właśnie chodziło mi o stawki i o atmosferę w pracy, ale skoro wspominasz o stalowych nerwach to raczej podziękuję:) Nie boję się wymagań i wyzwań, ale za nerwówę w pracy podziękuję, wystarczy mi ta co mam na co dzień. Dzięki SG1, również pozdrawiam!
|
|
Pracował ktoś??? dzieki za rozsądne odp. Pozdr
|
|
Nic nie wiem, składałam papiery, dzwoniłam - zero odzewu. sloneczko666 napisz jak coś więcej będziesz wiedziała.
|
|
pk,tel wylaczony....maja
|
|
bo ta baba chuda w czarnych wlosach co tam pracuje to kawał ku..... i się opierdala a tel specjalnie zapewnie wylacza
|
|
raqlan , a przypadkiem nie ubliżyłeś tu tej pani , taki przecież " praworządny " byłeś w innym temacie
|
|
zezowate szczęscie- morda z tobą nie gadam !
|
|
pogadaj z Autor: k4t , ten sam poziom
|
|
twój poziom nawet zwykłym ludziom do pięt nie dorasta zmien lepiej forum !
|
|
I znowu błazenada zamiast dyskusji na temat! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |