Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przedszkola |
witam, wiem ze temat juz byl dawno ale przyszedł nowy rok i moze cos sie zmienilo w naszych łomzynskich przedszkolach prosze o jakaś pomoc które przedszkole jest godne uwagi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przedszkola |
5 na sikorskiego... mój synek tam chodzi i bardzo sobie je chwale... miła Pani dyrektor i Panie przedszkolanki :)
|
|
5 nie jest za dobre troche daleko moj chodzil do 3 latkow puszczalem go to sie zgubil jak wracal do domu ciezkie dojscie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Napisz to jeszcze raz po polsku, Polaku. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
przepraszam 3 latek sam wracałdo domu,naprawde ciężkie dojście.
|
|
2,5 mial to wracal z innego przedszkola i trafiał a z tego nie dlatego pisze. ze dojscie słabe. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Co ty chrzanisz!Nauczycielka by go nawet nie wypuściła samego! Przynajmniej w PP nr 2 nie ma takiej opcji bo to bardzo dobre przedszkole a nauczycielki i dyrekcja super! www.abantonino.blog.onet.pl -szukasz pracy zobacz!
|
|
Moja córcia chodzi do trzylatków do Małego Artysty jestem zadowolona ponieważ jest świetna opieka i nauczanie oraz wiele atrakcji marysialomp
|
|
Ja również polecam pp2, małe i spokojne przedszkole supier opieka i dużo uczą moje 3 dzieci chodziło i bardzo je chwalę
|
|
pusciła pusciła, czemu miala nie puścić niecałe 2 km to chyba niedaleko wiec jaki to problem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może taki, że dziecko w tym wieku potrafi zgubić się nawet na własnym osiedlu. Jakoś trudno uwierzyć w to, że przedszkolanki wypuściły 3latka. W to, że rodzice na to pozwolili, również. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
to adamosxx tak chyba puszczały , teraz są tego skutki , zamiast wracać prosto do domu to szlajał się po PiSdowatych wiecach
|
|
Jego, to może puszczały. Nie mogły wytrzymać, więc się pozbywały. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
nie miały śliskiego kocyka to co miały robić ?
|
|
jak dziecko jest wyjatkowo madre( po mnie) to nie jest dla niego problemem wrocic do domu nawet zaraz po nauczeniu sie chodzic, zawsze mozna zapytac o droge w koncu ma język w gębie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mogły go zamykać w komórce pod schodami... Zresztą, kiedy widzę, co on wypisuje, to wydaje mi się, że tak robiły i teraz ma chłopak traumę. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Mądrości nie dziedziczy się, a zdobywa. Oczywiście, może spytać o drogę, a to, że wpadnie pod samochód, ktoś je po drodze wyrucha albo porwie, to już mało istotne. Pewnie wracając robiło zakupy, a w domu obiad dla całej rodziny. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
moj odziedziczył a skoro jeszcze zdobywa z wiekiem jak mowisz to bedzie to geniusz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mądrość to posiadanie wiedzy. Wiedzę raczej ciężko odziedziczyć. Pomyliło Ci się z inteligencją, ale tej również nie posiadasz, więc wybaczę Ci to pieprzenie głupot. Nie Twoja wina, że jesteś tłukiem. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
to dziecko zachwiało cała dotyczasowa nauka oraz wszelka wiedzą na teamt dzieci i ich rozwoju. wzory matematyczne jak i prawa fizyczne wyssal z mlekiem matki i operował nimi jak tylko zaczał mowic, wiec skad to wiedzial niby? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Pewnie ze względu na brak inteligencji, nie zdajesz sobie sprawy, ze sarkazm jest udany, kiedy nikt nie da się go wyczuć? ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
adamosxx i jego zdjęcie do dowodu : i taki owoc jego płodności :
|
|
zebyś miał choc kszte inteligencji to bys sie tu nie wpisywał hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx wszystko widzący i wiedzący :
|
|
co to twoj kuzyn z czarnobyla :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Moj syn chodzi do Małe Artysty Super przedszkole.Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |