Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
videodomofon do bramy |
moze ktorys z forumowiczow udzieli mi informacji jaki kupic i gdzie w Lomzy? dzieki za fachowe porady/ cena do 1000 pln/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: videodomofon do bramy |
LPelektronik na Wojska Polskiego tam gdzie było kiedyś oświetlenie, kupiłem za 500 PLN, ale mieli jeszcze tańsze To mój: http://www.sklep.lechpol.pl/shop_towar_view.php?SET_IDTOW=6320
|
|
Pelno tego na allegro.Rozbieznosc cenowa duza.
|
|
nie kupuj dziadostwa chinskiego tylko, bo bedziesz reklamował co pół roku. Zwykły domofon dobrej klasy kosztuje w granicach 200-300 zł więc wideodomofon czarno-biały będzie kosztował około 600-700zł, kolor 700-1500zł polecam osobiście produkty ZAMELa, i inne polskie, warto zapłacić drożej przy zakupie i mieć święty spokój, a najlepsze produkty i poradę fachową przy zakupie znajdziesz w sklepie przy ul. 33 Płk. Piechoty (oś. Maria) PS: produkty firmy EURA, ORNO itp reklamowałem już dziesiątki razy (mimo iż zainstalowałem ich tylko 4szt) więcej tego g-na nie zainstaluję nikomu
|
|
Oj reklama, reklama panie muzik25... Ja tam zostaje przy swoim i polecam tą firmę , nie żałuję tego zakupu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |