Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon kosmetyczny Ewa ul. Hipokratesa |
Witam, chciałabym zapytać o opinie na temat ww. salonu kosmetycznego, chodzi mi o zrobienie makijażu ślubnego. Jaka trwałość, ceny? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon kosmetyczny Ewa ul. Hipokratesa |
swietna reklama,ale miejsce ciulowe.
|
|
nie to co na mazowieckiej :P
|
|
Nie robię reklamy :/ chcę wiedzieć! Czekam na opinie, pozytywne czy nagatywne, oby prawdziwe :) jakie są wasze doświadczenia ?
|
|
Chciałabym znać również opinie na temat innych salonów kosmetycznych w Łomży. Powtórze się, chcę zrobić makijaż ślubny i zależy mi na bardzo dobrym wykonaniu. Kogo polecicie? :-)
|
|
Witam. Jakiś czas temu skorzystałam z usług ww. salonu kosmetycznego i powiem szczerze że nigdy nikomu go nie polecam! Znaczy mam na myśli Panią od makijażu! Do salonu w sumie nic nie mam, bo nic więcej tam nie robiłam. Zamiast makijażu miałam maskę na twarzy :D Jeżeli sie zdecydujesz tam na makijaż ślubny to umów sie chociaż na makijaż próbny wtedy sama ocenisz!
|
|
Dziękuję za odpowiedź, będę się tym sugerować :) Są jakieś inne salony w Łomży godne polecenia?
|
|
September2008 jak dobrze kojarzę jeszcze niedawno było coś niemiłego na rzeczy z udziałem pana P.K...., miło teraz czytać wieści na temat ślubu... Jeżeli pomyliłam osoby, to przepraszam....
|
|
September, duzo osob poleca pania Emile Jasinska jesli nie przekrecilam nazwiska, W Princess ktos znajomy mi chwalil, Pania w Polonezie, a ja osobisice moge ci polecic pania Łucje z Akademii fryzur
|
|
moim zdaniem-p.Jasińska nie.Robiła znajomej makijaż,fryzurę i akryle,rzęsy się odkleiły po godzinie,o reszcie nie będę pisać,bo nie o tym temat.A w Polonezie makijaż nie wart swojej ceny,bez szału i na jedno kopyto. Co się komu podoba:-) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Nie wiem o co chodzi:) czekam niecierpliwie na opinie dziewczyny :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |