Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAKA PRACA TAKA PLACA |
Lomza jest bardzo pieknym miastem,tylko ze mlodzi ludzie maja lewe rece do pracy,dlaczego tak jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAKA PRACA TAKA PLACA |
To ty zasuwaj za nich pracusiu zakichany.
|
|
Ponieważ tacy z prawymi rękami do pracy jak wpm odbierają im zatrudnienie i pracują za 800 zł miesięcznie. Normalnie robisz konkurencję tym z ,, lewymi":).
|
|
moze jest w tym troszke prawdy,ale moja wyplata jest ok, 800zl to tez kasa a Ty sie niesmiej bo i tego niemasz hihihi.
|
|
wpm skąd mozesz wiedzieć co kto ma??Chyba nie ma czym się szczycić zarabiając 800zł.No ale różni ludzie.
|
|
WPM mój dziadek zwykł mawiać - "jaki pracodawca - tacy pracownicy". Ja na swoich pracowników nie narzekam. Oni chyba też nie, bo jeszcze mnie na tym forum "anonimowo" nie objechali;) . Może wystarczy dokapitalizować dział HR, zamiast lać gorzkie żale. A może jak pisał Kosiński "wystarczy być..." np. "Pracodawcą", lub "Człowiekiem". Często mam przyjemność rozmawiać, tudzież pertraktować z tutejszymi "businemenesenami" i wiesz co Ci powiem, wcale się nie dziwię, że Ci tak tu zmyli głowę :)))
|
|
800 zł gdzie tyle płacą?, powiadom inspektorkę wel grubaryba. minimalna płaca to ok 1100zł.
|
|
ale odejmij zaliczkę na podatek i koszty zus.
|
|
soooorki 1500 brutto, to ok 1100netto, bez jaj
|
|
dokładnie 1111,86
|
|
ale ja na te 800zl netto pracuje 45h,a jak mam czasem 160h miesiecznie to moj szef placi mi za kazda godzine 8 zeta netto.Do kazdej godziny+premia jak jest duza sprzedaz.
|
|
to tak mi wychodzi netto +- 2000tys netto na 160h miesiecznie,no naturalnie jestem ubezpieczona itd.
|
|
wpm , ONO - to wpm , to jakiś oszołom , jeszcze ze dwa dni i dojdzie do 5000 netto , ciekawe KIEDY była ta premia , jak zawsze pisze że handel leży , nic się nie sprzedaje , nie ma klientów , siedzi w pracy pije kawę i stuka szponem w klawiaturę ,
|
|
wmp i na garnku mamusi zyjesz dzieciaku proszku do prania od niej uzywasz, pralke pozyczasz, nawet chleb za ciebie kupuje, a twoje 800 to pewnie idzie na internet i rozrywki a skoro mowisz ze ubezpieczona to i na perfumy kosmetyki ( bo mowimy o płci zeńskiej) a wszystko to już jest drogie . Dziwne ze nie mozesz się połapać w tym ze jeszcze jestes wykorzystywana przez swojego pracodawcę moze powiedz w ktorej to ty firmie pracujesz to ja jej będę nawet unikał bo ja z siebie niewolnika nie zrobię gdyż w odróżnieniu od ciebie umiem się szanować i u gnoi nie robie - na twoim miejscu bym juz innej pracy poszukał przynajmniej za 1300 zł by jako człowiek dorosły mieć 500 na opłaty za mieszkanie 500 dla siebie na jedzenie i 300 na ciuchy perfumy itd a jak się nasypnie to i premie :) a jak i zostanie to chociaż będę miał jakieś oszczędnosci zeby się dorobić np na samochód , tak samo jak i ty teraz gdybyś miała z 1300 zł to mogłabys rodzicom pomoc albo dorobić się auta szybciej bądz na własne mieszkanie zarobić 800 zł na rękę boże ja nie po to skączyłem wyższe wykształcenie zeby się nawet dać tak ponizać ciekawe gdzie robisz ? w biurze? moze jest powiedzenie - lepsze to niż nic ale gdybyś ruszyła swoim łepkiem to na pewno o wiele lepszą pracę byś znalazła w browarze płacą 1400 , w denteksie 1200 , w wilrobi też a skoro cię tam nie chcą to pewnie masz wykształcenie podstawowe wiec moze się doucz ?
|
|
2000 tys. netto to Ty wpm nigdy nie widziałaś, ale za marzenia się nie płaci i to bardzo dobrze, bo gdybyś musiała z 800 zł zapłacić za wszystkie swoje fantazje, które wypisujesz na forum, chociażby tyle co kosztuje Cię chleb codziennie, to już po tygodniu wszyscy nie widzieliby Twoich wpisów, do kolejnej wypłaty :) .
|
|
Przejrzyjcie jej posty ile już interesów otwierała Idiotka i tyle Za transporderem - MASAKRA
|
|
to nasza druga szczebiotka.
|
|
raqlan pomijajac fakt, ze wpm troluje na forum, to nie wiem o co sie wlasciwie tak goraczkujesz... Kazdy pracuje za ile chce. Poza tym, osobiscie uwazam, ze lepiej pojsc pracowac za grosze i zdobyc doswiadczenie, niz siedziec i nic nie robic. Jak w kolko czytam na forum, ze za 800 czy tysiac zl, to sie nie oplaci pracowac, bo sie rodziny nie utrzyma, to zastanawiam sie, czy wszyscy tutaj zaczynaja szukac pierwszej pracy majac po dwojce dzieci i zone, ktora chce lezec i pachniec? Przy okazji, nie wiem czemu za te 1000zl nie byliby w stanie utrzymac rodziny, a nie pracujac wcale potrafia... Skoro ktos jest mlody i mieszka z rodzicami, to jest to dobry czas, zeby zlapac pierwsza prace, nawet za grosze i sie czegos nauczyc. Ale nie, tu chyba wiekszosc woli dumnie siedziec na bezrobociu. PS. jesli piszesz o wyzszym wyksztalceniu, to mozna je posiadac/miec, bo konczy to sie studia. I "skończyłem", nie "skączyłem", bo taki byk w kontekscie chwalenia sie wyksztalceniem wyglada tragicznie.
|
|
raqlan , jakie ty studia skĄczyłeś ? cyt : " ja nie po to skączyłem wyższe wykształcenie " , łopatologię stosowaną ? w każdym swym poście " brylujesz " jak w temacie : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495153&t=495153 chłopie , ty chyba zamiast do szkoły to na piwo chadzałeś , wróć się jeszcze jest czas , szkoła to nie budka z piwem , nie musisz tam chodzić codziennie ! raqlan to kolejny już raz " BŁYSNĄŁEŚ" na forum swoją inteligencją !
|
|
|
|
Dran, a niby dlaczego młody człowiek ma pracować za płacę mniejszą niż minimalna? Chyba po to, żeby od młodości dorabiać się garbu na plecach, być niewolnikiem łomżyńskiego dorobkiewicza i dawać przyzwolenie na działalność szarej strefy. Zawsze można wychodzić z takiego założenia jak Ty, lepiej 800 zł, niż wcale, ale do czego to prowadzi?, do podwyżek Zus-u, dla pracodawców, do podwyżek podatków, no bo przecież i tak sobie jakoś radzą, prawda?, a w rzeczywistości do ich upadku i przekazania pałeczki handlującym zagranicznym koncernom, które nie płacą w Polsce podatków i jeszcze większa dziura w budżecie. Kto ją ma potem zapełnić?, ludzie z własnych emerytur, na które odkładali latami?, nieżyjący, po obniżce zasiłków pogrzebowych dla rodzin, bo nieboszczykowi i tak wszystko jedno?, czy wpm pracująca za grosze?, żeby pracodawcę było stać na odprowadzanie daniny dla państwa?
|
|
Raqlan ma kilka nicków.. Ostatnio nie wlaziłemm ale faktycznie wam tu fika patrzę
|
|
Figa no tak, faktycznie placa minimalna wzrosla w tym roku. Oczywiscie sa tez umowy "smieciowe" gdzie takie ograniczenie nie wystepuje. A czemu mialby pracowac? Zeby zdobyc doswiadczenie i zarobic jakies pieniadze, chocby na swoje wlasne wydatki. Do czego to prowadzi? Do rozwoju osobistego i poprawiania swojej pozycji na rynku pracy. Pomyslmy moze, do czego za to prowadzi ciagly wzrost pracy minimalnej? Wlasnie do bezrobocia wsrod mlodziezy... Bo jak pracodawca ma zatrudnic za 1500zl (plus jeszcze koszty po jego stronie) osobe, ktora nic nie umie, to albo nie zatrudni nikogo albo doplaci pare zl i wezmie kogos z doswiadczeniem. Pozniej mlodzi narzekaja, ze nie moga dostac nigdzie pracy. Oczywiscie, ze nie moga, bo przy stale podnoszonych kosztach minimalnych, nie sa konkurencyjni w stosunku do bardziej doswiadczonych osob. Co do podatkow, oczywiscie ich nieplacenie jest niekorzystne z punktu widzenia panstwa. Sadze jednak, ze jest ono na tyle pazerne, ze zdzieraloby z nas tak czy inaczej. To juz problem tego, jaka wladze mamy, im zawsze bedzie malo, a najprostszy sposob to wydrzec wiecej obywatelom.
|
|
Dran, wzrost płacy minimalnej prowadzi do płacenia poniżej minimum, a zdobywanie doświadczenia, nie polega na wyzysku, ale na stażu ludzi młodych, który jest finansowany ze środków UE, ale jak zatrudnić młodego pracownika?, jeśli UP nie podpisze mu stażu. Po szkoleniach są ludzie 50+, i to trzeba wypchnąć na początek, na staże i prace interwencyjne, bo jak inaczej ustawę emerytalną przepchnąć, jak po 50 nikt już ludzi nie chce zatrudniać? Pojawia się pytanie ile można drzeć z gołego? Można. Można mu proponować niewolniczą pracę w korporacjach, można też ustanowić podatek od wymiany walut w kantorach i bankach, bo już i to słyszałam, a można też umrzeć, bo przecież nikt z rządzących nie dożyje wieku emerytalnego posiadaczy forum 4lomza:).
|
|
Figa, owszem, wzrost placy minimalnej prowadzi rowniez do placenia ponizej minimum, o ile ktos chce zatrudniac na czarno. Tylko czy nie na jedno wychodzi? Czy nie zatrudni wcale, czy na czarno, to i tak placa minimalna wiele dobrego nie zrobila... Niebardzo wiem, co odpisac w temacie stazu... Po pierwsze, te staze sie nie biora z nieba, tylko z naszych podatkow, bo do UE tez sie dorzucamy... Wiec aby ktos dostal darmowego pracownika, najpierw musza nam ta kase zabrac z kieszeni. Po drugie, staz o ile sie orientuje jest chyba nizej platny niz najnizsza krajowa, wiec tak czy inaczej mlody czlowiek jest "wyzyskiwany" jesli przyjac taka logike. Po trzecie jak sama piszesz, trzeba jeszcze ten staz dostac. I po czwarte, dobrze wiadomo jak jest ze stazami, jeszcze gorzej niz z praca za niskie stawki, bo pracodawca traktuje taka osobe jak darmowego pracownika i wiadomo, ze nie przedluzy mu umowy, tylko wezmie kolejnego na staz, bo mu sie to oplaci. Wiec czy to nie wyzysk? Ile mozna drzec z golego? Dobre pytanie... Mysle, ze nasz rzad tez nie zna odpowiedzi, ale wytrwale sprawdza to doswiadczalnie. Ja w temacie pracy bede obstawal przy swoim. Dla mnie start z niskiego pulapu i stopniowe poprawianie sobie standardu zycia, to naturalna droga. Jesli ktos jest przekonany, ze powinien od razu dostac duze pieniadze, to moze sie mocno rozczarowac.
|
|
Fajny masz temat pracy:)
|
|
Wiele zagadnień trzeba by było rozpatrywać, żeby napisać wartościową pracę. Kiepskie wnioski, chyba, że tak kazali? :)
|
|
Dran poczytaj sobie ludzi z BCC, PKPP Lewiatan bo udajesz że coś wiesz jak chłop z Konarzyc:))))) Figa a podziwiam Twój opór i wytrwałość ....
|
|
Wytrwam:)
|
|
Nie zostawia się psa, który gryzie, tylko trzeba podejść, zapytać, czy chce pić, potem się z nim oswoić i dać mu jeść:)
|
|
Figa piszesz krótko rzeczowo i na temat, czyli jesteś bardzo inteligenta kobietą;)
|
|
Jak tu nie kochac tego forum... Jak nie trole, to wycieczki osobiste... A co ja sie produkuje... Ja tam na brak pracy, ani zarobki nie narzekam.
|
|
Nie trzeba być inteligentnym, żeby sobie pogadać, ale trzeba wiedzieć o czym rozmawiać:)
|
|
Dran, szkoda, że miasto nie dołoży na funkcjonowanie tego forum, jako jedynej rozrywki w mieście, a pewnie sami czytają:)
|
|
Figa ja muszę od Ciebie się jednego nauczyć!!! Twoje riposty są zawsze celne;)
|
|
I tak trzymać, bo nie celuje się czymkolwiek do czegoś, jeśli i tak nie trafisz, bo po co:)
|
|
Figa jak zawsze masz racje;) ale czasami się trudno zdystansować do obcych wypowiedzi.
|
|
Hahaha, Ja to się dystansuję do własnych wypowiedzi i znajomych, a Ty dlaczego do innych?
|
|
Ludzie zastanówcie się co piszecie , przebija przez was typowo roszczeniowa postawa , tylko wam dać , a co wy macie do zaoferowania w zamian ? Jakie wykształcenie KIERUNKOWE ? Jakie doświadczenie zawodowe ? Jakie umiejętności ? Młody człowiek po skończeniu szkoły NIC nie umie , nie jest przygotowany do wykonywania zawodu , papierem to można sobie d... podetrzeć , żeby PRAKTYCZNIE czegoś się nauczył , potrzeba niejednokrotnie dużo czasu i zaangażowania pracodawcy ( traci czas i środki ) . Oprócz umiejętności wiele pozostawia do życzenia stosunek młodych ludzi do wykonywanej pracy a i wymagania finansowe są nieadekwatne do osiąganych rezultatów/wyników ich pracy . Inną zupełnie sprawą jest kwestia ryzyka związanego z zatrudnieniem młodych kobiet . Zatrudniasz i po kilku m-cach płacisz świadczenia nie mając pracownika . Nie ma się co temu dziwić , że są te umowy śmieciowe , gdyby nie było to wielu małych i średnich pracodawców poszłoby z torbami . Kto i komu będzie płacił na ładne oczy , a co pracodawcę obchodzi wasza sytuacja , dzieci itp . Brutalne to , ale nad właścicielem firmy nikt też nie będzie się litował . W interesie jest różnie , raz lepiej raz gorzej , a koszty własne trzeba ponosić niezależnie od koniunktury . ZUS trzeba płacić regularnie , utrzymanie firmy ; lokal , opłaty za media , zezwolenia , koncesje , licencje , pensje pracownikom itd itp Gdyby coś , to Urząd Skarbowy też nie zna litości . Komornik sądowy potrafi zniszczyć firmę , odebrać wszystko i jeszcze z długami zostawić . Czy wtedy ktoś będzie się litował nad pracodawcą ? Czy ktoś mu coś da ? Człowiek wsadził SWÓJ kapitał , ryzykował niejednokrotnie dorobkiem całego życia , aby coś stworzyć i ma do tego prawo by w swoim interesie decydować o tym kogo i za ile zatrudnia . Wam jak się nie podoba , to nie musicie u niego pracować , nikt nikogo nie zmusza. Mam propozycję do wszystkich niezadowolonych i narzekających na pracodawców : weżcie sprawy w swoje ręce , zakładajcie działalności gospodarcze , będziecie zarabiać kokosy , nic nie robić , a i zatrudnionym pracownikom godziwie płacić powyżej średniej krajowej . Po co ta zazdrość i zawiść ?
|
|
Figa w sieci możesz być kim chcesz? Czy koniecznie musisz liczyć się z odczuciami innych?
|
|
Ale się zezie napracowałeś:)
|
|
Już traciłem nadzieje że ktos cos mądrego napisze w tym wątku a tu ups.... Popieram i nie mam nic do dodania. Ja w najblizszym czasie bede otwieral "biznes" w Łomzy i dlatego tez zalogowałem sie na tym forum żeby cokolwiek dowiedziec sie o ludziach, warunkach, pracy itp. Przeraza mnie tylko jedno na moje ogłoszenie "Dam Pracę" w ciagu 3 dni przysłano około 300 CV - 1/3 bez zdjęć, 1/3 bez załącznika w postaci CV i 1/3 niestety bez doswiadczenia zaraz po szkole lub stażach. To jest straszne. Pozdrawiam.
|
|
Panie Andy C, liczę się z tym i anonimowa nie jestem:)
|
|
"Przeraza mnie tylko jedno na moje ogłoszenie "Dam Pracę" w ciagu 3 dni przysłano około 300 CV - 1/3 bez zdjęć, 1/3 bez załącznika w postaci CV i 1/3 niestety: haaha web hunter się znalazł nie ta liga...
|
|
Dran, dam sobie jaja uciąć , że Ty jesteś pracodawcą , widać jak nie bujasz w obłokach , piszesz rzeczowo i merytorycznie . Nie można dyskutować z kimś kto nie jest w temacie , nie zna realiów i czysto teoretycznie podchodzi do sprawy z punktu widzenia obserwatora . Nie ma sensu przekonywać ludzi do swoich racji , nie wymyślono jeszcze takich grabi , które grabią od siebie ! Punkt widzenia , zmienia się w zależności od punktu siedzenia . PS: Nic dziwnego , że ten DEBIL Andzia C szuka sobie sprzymierzeńców i podlizuje się każdemu kto go jeszcze dobrze nie poznał . Po tym jak tu głupot narobił , każdy go goni i nie chce z nim pisać . Żeby nie być gołosłownym , jak masz czas zapoznaj się z tematem : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873
|
|
nie żaden headhunter tylko musze zatrudnic pracownika, mieszkam 150 km od Łomży i nie dam rady pracowac na 2 etaty - a zreszta jest to praca dla kobiety.
|
|
a jakie to było ogłoszenie?
|
|
To juz chyba nie istotne bo na sobotę umówiliśmy się na rozmowy.
|
|
Figa no jak to nie jesteś anonimowa! Jak jesteś ;)
|
|
andzia c , to DEBIL forumowy bezrobotny frustrat , nigdy nie ma nic konkretnego i mądrego do powiedzenia , patrz jego post - odpowiedż na Twój , Figa , dla ciebie to Pan zezowate szczęscie , a nie zez ! miałaś już okazję " mądrzyć "się w temacie : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495153&t=495153 i co ci z tego wyszło ?, jak nie masz nic do powiedzenia i nie znasz meritum sprawy to się więcej głupio nie wypowiadaj , a nie jest to pierwsza i jedyna twoja taka wypowiedż .
|
|
masz ip
|
|
Figa hosta dns można mieć dynamicznego czyli zmiennego;0 ale Konarzyce maj stałe ip adsl.szeptel.net.pl
|
|
Maroo, popierasz bo znasz z autopsji temat , a nie piszesz jakieś głupoty jak tu inni typu : wydaje mi się , moim zdaniem , wg mnie itp itd Ludzie którzy mają tyle kasy , co ja brudu za paznokciami i doświadczenia w prowadzeniu interesu , mają najwięcej do powiedzenia . Po co żaba nogę podnosi , jak konia kują ?
|
|
Nie wiedza jakie są realia, koszty i ile obaw czy sie umoczy czy pociagnie jakoś to jest dla mnie nowy rynek. Ja nie żałuje nikomu jeśli mi biznes bedzie sie kręciła a nie powiem 40- 50 procent to bedzie/musi być zasługą pracownika to ja na pewno nie będę skąpił.
|
|
Panie Zezie, przepraszam, że uraziłam:)
|
|
To Maroo upadniesz:)
|
|
Maroo , dobrze się zastanów , nie wiem czy znasz specyficzne realia łomżyńskiego rynku ? tu każdy biznes obarczony jest dużym ryzykiem , PS : jak to Ci nie zaszkodzi , to w jednym słowie jaka branża ?
|
|
Zobaczymy jak bedzie. Wg. Ciebie ile powinienem dać, 600 -700 - 800, 1/8 etatu, 1/4 i żeby ktos tyrał od 10 do 18. Jeśli pracownik bedzie dobrze pracował, bedzie sie starał, beda zyski to czemu mam go nie motywować. Nie jestem też Św.Mikołajem ale bez przesady.
|
|
Ogólnie kosmetyczna. Napiszę wszystko po otwarciu, jeszcze trochę pracy zostało, szukam firmy od reklamy ( banery, ulotki. oklejanie szyb, itp ), rozmowa z pracownikiem, monitoring, alarmy, meble, oświetlenie, itp sam nie wiedziałem ile z tym roboty.
|
|
Jedna rada na początek : Nie sugeruj się opiniami i komentarzami TEGO forum , tu 99% piszących to gimnazjum bądż bezrobotni . powodzenia ,
|
|
Jest jeszcze jakis portal Łomzy lub jakies fora godne polecenia muszę być jednak na bieżąco. Rodzina z Łomży wiekowa oprócz "Kontaktów" chyba nic nie wertują :)
|
|
MyLomza , też nic ciekawego , jednak trochę poważniejszy , nic więcej !
|
|
Nie ma, ja tylko siedzę, bo muszę coś napisać:)
|
|
używam tylko jednego nicka ®aqlan !!!!!!!!!!!! Zezowate - sam jestes bezrobotny juz duzo czasu dziewczyno i tylko poposujesz sie na forum , a ze ktoś pisze bardzo szybko na klawiaturze bo ma malo czasu to zawsze jakiś bład popełni !! i jak juz mowilem nie czepiaj się do mnie bo jesteś głupi !! półprzygłup zajmij się swoim rozumem a nie się do mnie czepiasz ortografią !! doswiadczenie zawodowe to kazdy czlowiek moze zdobyc w kazdej pracy ale tu chodzi o płacę 800 zł wprowadzcie się w temat ja już wolę z MOPS brać nawet 500 niz zarobić 800 na 8 godzinach pracy w noszeniu kamieni :)
|
|
raqlan a ja jestem pewien , że ty właśnie bierzesz te 500 z MOPSu , CIEKAWY " zbieg okoliczności " ? : e-mail: raQlan@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-03-07. Szukam pracy w cukierni lub sprzątanie mieszkań. Mam prawo jazdy kat.B. telefon: 502878741 e-mail: ... Ktoś rejestruje NOWY nick na forum Autor: raqlan - 05.03.2012. i wdaje się zemną w " polemikę " gdzie atakuje mnie swoimi beznadziejnymi argumentami niby to prawnymi , celem ??? Prosta odpowiedż : to kolejny mój "fan" który w nieudolny sposób próbuje się odgryżć za wyimaginowane krzywdy . DWA dni póżniej 07.03.2012. - inna ? - osoba daje ogłoszenie na forum 4lomza : " e-mail: raQlan@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-03-07. Szukam pracy w cukierni lub sprzątanie mieszkań. Mam prawo jazdy kat.B. telefon: 502878741 e-mail: ... " SŁOWO < raqlan > jest , aż tak popularne i powszechnie używane , że nie ma to związku , jedno z drugim ! Czy wiecie CO TO znaczy , czy kiedykolwiek spotkaliście się z tym słowem ? Ta osoba z adresu e-mail: raQlan@wp.pl , to musi być fachowiec od roboty w cukierni i SPRZĄTANIA .
|
|
wpm, Ty pierdolnięta jesteś, ot co.
|
|
I zupełnie niereformowalna. Jednak masz tam w środku pusto. Porażka.
|
|
zezwoate palma ci juz odbija :)))))))))))))))))))))) I TO BARDZO !! po 1 to ja nie szukam pracy bo dałem ją tobie po 2 to nie jest moj mail i nawet go nie używam :) po 3 to nie jest nawet moje ogłoszenie i fajnie je dorobiłeś :) po 4 widzę ze zazdrość i psychika ci juz strzela tak mocno ,ze posunąłbyś się nawet do rzeczy niemożliwych po 5 jesteś totalnie pop***do*ony pisząc czyjś numer telefonu i e- mail bo wchodzać w google.pl wpisując raQlan@wp.pl to samo ogloszenie w wyszukiwarkach ci wyskoczy a na portalu 4lomza tego nie ma i nawet nie było :) a jak znajdziesz to podrzuć mi screena tylko nie zapominaj ze obróbki w photoshopie mnie nie interesują bo tylko próbujesz wlasnie ty mi się odgryżć teraz za pozew ktory juz otrzymaleś od kobietki :) i nie mozesz mi sięod dvpy odczepić i skacz juz kobieto ze mną pisac bo nie interesują mnie twoje głupie pierdolonka na moj temat ani na forum ani w stosunku do mnie, bo ja wiem kim ty jesteś a jak mnie wkurwisz to pojadę na litwę tam usiąde i na forum twoje dane osobowe i zdjęcie naczepię wtedy sie doigrasz !!!!!
|
|
Autor: raqlan a TO to też zbieg okoliczności , że ktoś w google.pl z tym samym e-mailem i numerem telefonu ma akurat działkę przy ulicy NOWOGRODZKIEJ ? " e-mail: raQlan@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-03-07. Sprzedam działkę na ul. Nowogrodzkiej-11arów. telefon: 795167933 ogłoszenie dodane 2012-03-07 ... " " e-mail: raQlan@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-03-07. Szukam pracy w cukierni lub sprzątanie mieszkań. Mam prawo jazdy kat.B. telefon: 502878741 e-mail: ... " KOMPROMITUJESZ się chłopie ! nerwy ci puszczają i tracisz zimną krew !
|
|
sorry ,numer jest inny , ale e-mail ? data ?
|
|
Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 14-03-12 01:19 Figa w sieci możesz być kim chcesz? Czy koniecznie musisz liczyć się z odczuciami innych? ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Andziula :) Gó.w.no prawda :) Takiego cymbała jak ty to ja w każdym wcieleniu rozpoznam :) W nowym tez juz ciebie rozpoznałem i na nic ci te przebieranki :):) Pamiętaj że jesteś bezustannie obserwowany :):) Jedno malutkie potknięcie w nowym wcieleniu inteligenta i będzie jazda jakiej świat nie widział :):)
|
|
gościu o nicku raqlan , daje również próbki swojej " inteligencji " w temacie : Do znalazcy portfela przy banku : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=499065&t=499065 a w innym KONFABULUJE , że ma żonę Włoszkę , WYSOKIE wykształcenie ?
|
|
Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 14-03-12 02:01 Figa hosta dns można mieć dynamicznego czyli zmiennego;0 ale Konarzyce maj stałe ip adsl.szeptel.net.pl /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Andzia nic ci nie pomoże dynamiczny host:):) Półmózg zawsze będzie półmózgiem i żadne nowe nicki ani zmiana ip nie pomogą :):) Mendę forumową od razu rozpoznam :):):)
|
|
KONFABULUJESZ , że masz żonę Włoszkę , a w jakim języku się z nią porozumiewasz raqlan ? w temacie : Blondynka vs. Brunetka : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=497474&t=497474 napisałem ci parę zdań po włosku , nie odpowiedziałeś ani jednym słowem po włosku , a po polsku odszczekiwałeś się , więc nie powiesz mi , że nie miałeś czasu na odpowiedż ,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |