Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za tanie bilety |
Będziecie płacić drożej za dojazdy do szkoły, pracy itd. Ale fajnie. Ciekawe ile jeszcze Wam dowalą. Podoba Wam się to , bo mi tak. Dalej klakierzy zacierają rączki, czy ręce im od tego opadają?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za tanie bilety |
Przesiądź się na rower.
|
|
Ja nie muszę, ale Ty tak.
|
|
No no, ceny będą prawie jak w stolycy. I dobrze, wiosna idzie, lepiej sobie spacerek zrobić :p Ja akurat jeżdzę samochodem, ale nawet jak go nie miałem to praktycznie w ogóle nie korzystałem z komunikacji miejskiej, bo tu i tak wszędzie blisko :)
|
|
Skoro nie musisz to po co narzekasz?
|
|
rowerek i przyjemniej i zdrowiej.....
|
|
a już myślałem żeby się przesiąść do autobusu z samochodu, ale chyba jednak taniej samochodem
|
|
bo czerniak scani obiecał autosanów nabrali i tera trzeba za to zapłacic to bilety do góry i łomzyniaki spłaco. na cholere nam ta chybryda bog wie za ile. a paliwo tez dobra faza tłumacza ze to wina rynków swiatowych to pytam. bo autentycznie dzis o putinie ogladałem program. czymu do kur.. nedzy w rosji paliwo jest o połowe tansze jak u nas drozeje bo to rynki swiatowe a nie pazerny rzad tak decyduja? to jak to mozliwe ze ruskie taniej kupuja az o połowe skoro o połowe taniej sprzedaja na stacjach?
|
|
a ta ropa to u nas drożej czy gdzie?
|
|
to jak te bilety tanie mają być
|
|
Co za BARANY tu piszą ? Federacja Rosyjska należy do światowej czołówki zarówno pod względem wydobycia jak i posiadanych na swoim terytorium zasobów ropy naftowej , jest EKSPORTEREM , od kogo ma jeszcze kupować ? mają swoje , to i taniej swoim sprzedają na stacjach , Autobus z napędem hybrydowym Volvo , był testowany od 7 marca do 12 marca 2012r. przez niespełna tydzień na różnych liniach. Tylko bezpłatnie TESTOWANY nikt go nie zakupił !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |