Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak wygrac w toto lotto? |
ma moze ktos jakis sposob jak trafic cyfry w duzego lotka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak wygrac w toto lotto? |
lepiej nie grać wcale
|
|
Ja wiem jak !!!!!!!!!!!!!!
|
|
to jak jak wiesz marudo ????
|
|
Widze ze zostales milosnikiem gier liczbowych. Istnieje możliwosc rozpisania wszystkich liczb bioracych udzial w grze w taki sposob by powstaly wszystkie istniejace pomiedzy tymi liczbami uklady. W Duzym Lotku wymaga to wypelnienia 2 330 636 kuponow po szesc skreslen w kazdym zakładzie. Jezeli blankiet bedziesz wypelnial 30 sekund a bedziesz to wykonywal 8 godzin dziennie to posiecisz na to szesc lat i osiem miesiecy swojego zycia. uruchomienie tego wymaga przemnożenia tego razy 3 zł. Oplacalnosc niewielka. Ale istnieja systemy i tym mozemy grac. W skrocie w DL systemy pelne jest to zbior wszystkich ukladow szescioliczbowych jakie mozna ułozyc z 7, 8,9, 10,11, lub 12 dowolnie wybranych liczb z przedzialu od 1 do 49. cdn
|
|
Zadzwoń do wróżki może Ci powie
|
|
Wiecej na temat systemów ich kosztow jak grac http://lotto-centrum.com/lotto/systemy.php5 http://lotto-centrum.com/lotto/statystyki_automatyczne.php5 http://lotto-centrum.com/lotto/statystyka_49_liczb.php5
|
|
nie 2 miliony kombinacji jak piszesz tylko prawie 14 milinow policz matematycznie
|
|
robciu:) To ty nie wiesz jak wygrać ?? To słuchaj mnie yważnie , powiem ale tylko tobie :):) Żeby wygrać trzeba grać :):):):):)
|
|
wpm widać działalność chce rozszerzyć :P
|
|
Andre695 "W Duzym Lotku wymaga to wypelnienia 2 330 636 kuponow po szesc skreslen w kazdym zakładzie." Chyba można się domyślić, że chodzi o 2 330 636 kuponów * 6 zakładów na każdym (=13 983 816).. Bo 6 skreśleń w zakładzie to akurat oczywiste. A co do wpm - zamiast odkładać 300 PLN graj za wszystko, to spokojnie jedną 6tke na miesiąc trafisz.
|
|
Po losowaniu w telewizji skreśl na kuponie i ,,prawie'' wygrana :)
|
|
Dzieki algeroth (---.internetdsl.tpnet.pl) wyreczyles mnie. To powinnam napisac wiec zacytyuje ciebie jeszcze raz. "W Duzym Lotku wymaga to wypelnienia 2 330 636 kuponow po szesc skreslen w kazdym zakładzie." "Chyba można się domyślić, że chodzi o 2 330 636 kuponów * 6 zakładów na każdym (=13 983 816).. Bo 6 skreśleń w zakładzie to akurat oczywiste."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |