Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry dentysta |
Od niedawna mieszkam w Łomży i muszę iść do dentysty. Poradźcie mi do którego, dobry i niedrogi. Dzieki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry dentysta |
Głuszkowski
|
|
wróblewski
|
|
Kto jeszcze?
|
|
pod gruszą dobrze wybijają ale musisz piwo postawić nic za darmo
|
|
MODENT (86) 218-52-12 ul. Ks. Janusza I 7c
|
|
Podopisuje sie pod Martyna - Modent , pani Monika :) Każdy człowiek posiada własną filozofię, która dla innego nic nie znaczy.
|
|
bardzo polecam równiez pana Wroblewskiego, młody ,sprytny facet:) delikatny ...! i nie drogo liczy, a leczy bezboleśnie :) tel. 509-452-245, zadzwon zapytaj o to co Cie interesuje :) Pozdrawiam
|
|
modent pani Katarzyna Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Modent p katarzyna p monika obie sa swietne....
|
|
taa u wróblewskiego byłem raz i już nigdy tam nie pójdę, dla mnie horror. Głuszkowski z opini stary tylko do wyrywania, młody się nie nadaje. Modent chyba jest drogi. ---------------------------------------------
|
|
witam ja polecam pana dr Brzózke przyjmuje na kolegialnej i bierze naprawde tanio. Wróblewskiego nie polecam byłam raz i tak mi załatwił ząb ze musiałam go wyrwać i musiałam isc do innego dentysty od niego to z daleka
|
|
pani piasecka na Dmowskiego- polecam, miła, delikatna i jeśli chodzi o koszta to tez nie są wygórowane
|
|
Podpisuje sie pod Pana Wrobelskiego z wyszynskiego 16 zna sie na tym robi szybko i bezbolesnie jak napisal/a powyzej jedna z osob, po telefonie i opisie przyjal mnie w dzien w ktory jego gabinet jest zamkniety.! Polecam.! JP - JEZUS PANEM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |