Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
przedstawiciela handlowego gdzie można się dowiedzieć???so w lomzy takie firmy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
So,bo nieras ich widze.
|
|
zalezy mi bardzo aby dostac się do takiej pracy i nie wiem w jakim kierunku zmierzać
|
|
a wczym byś się widział w jakim asortym. wrrrr
|
|
każda praca jest dobra byle by chleb z niej był . słyszałem o takiej jednej śruba , trzeba się na jeździć ale kasa dobra z tego podobno
|
|
http://pl.jobrapido.com/?q=%C5%82om%C5%BCa Zerknij.
|
|
Masakra ...
|
|
interesuję mnie spożywka alutka dzięki za link
|
|
w Dantexie szukają.
|
|
w PPM Piątnica trzech szoferów szukają na kat. b. Mnie to nie interesuje, ale możesz tam uderzyć. ---------------------------------------------
|
|
Spróbuj w dopalaczach
|
|
a w piątnicy to gdzie dokładnie?
|
|
|
jak będziesz jechał z Łomży nowym mostem, to jak dojedziesz do Piątnicy to w lewo i tam, gdzie będzie skupisko samochodów (zauważysz, zaraz też bedzie hurtownia), zaparkuj i to budynek 15h, złoty, dawaj przez bramę do budynku koło chaty (nie ma tam banera czy logo) w żelazne drzwi :). ---------------------------------------------
|
|
edit: jak dojedziesz do Piątnicy to w prawo, nie w lewo, szybko pisałem xd ---------------------------------------------
|
|
Dvw- z tą pracą w PPM to nieaktualne.
|
|
w trakcie szukania pracy warto poszerzyć swoją wiedzę i zdobyć doświadczenie w trakcie praktyk, jeżeli handlowiec to zawód dla Ciebie wypełnij formularz http://www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/ zapisy na semestr zimowy tylko do końca marca! nauka za darmo!
|
|
szkoła dla szkoły, kwit dla kwitu, aby tylko papier w ręku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |