Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja |
Który Waszym skromnym zdaniem operator telewizji cyfrowej jest najlepszy: Cyfra,"n",Polsat? Co byście wybrali? Może macie jakieś doświadczenia z tymi firmami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja |
cyfra kupila telewizje N czyli to jedna firma
|
|
Nie wiem czy jedna firma, czy nie, ale przeglądając oferty to są różne.
|
|
Pewnie ze są rózne jeszcze:)) ale prawdopodobnie Cyfra wchlonie n więc wybrałam Cyfra+ bo maja najszerszą ofertę a może być jeszcze lepiej
|
|
do garów xD
|
|
Do garów to sobie ponasrywaj ugotuj i zjedz.
|
|
Masakra ...
|
|
Cyfra+ mają : mini mini
|
|
Parę słów za dużo ..
|
|
mini mini hmmmmm ;) a co jeszcze mają ??
|
|
Cyfra + nie pochlonie "N" tylko wejda w spolke wiec tam nie gadac glupot, posiadam N juz ponad rok oplata na rok za telewizje wynosi 120zl czyli 10zl/mc i jestem zadowolony programow od H**a nawet przy problemach pogodowych sygnal nie zanika. Pozdrawiam JP - JEZUS PANEM
|
|
I to mi się podoba konkretna odpowiedz. dzięki
|
|
Łomżynianka 1 fajna nazwa gitara gra
|
|
"Pareslow" Nie ma za co, ludzie sluchaja plotek, kazdy doda cos od siebie i w pozniejszym czasie wypisuja bzdury. Cyfra chce wejsc w spolke razem z telewizja "N", poniewaz "N" odbiera Cyfrze klientow poprzez to ze cena jest nizsza i nie zaleznie od warunkow pogodowych (snieg, deszcz, burza) sygnal jest silny i nie zanika w przeciwienstwie do Cyfry. ;) Pozdrawiam JP - JEZUS PANEM
|
|
Papay to nieżłu mapay;) pisze głupoty jak nic za 120 zł to nie n tylko TNK i to juz nie prawdna bo zwykla TNk kosztuje 156 zł beze polsaów A Cyfra + masz wszystko i nie trzeba brac najdrozszego pakietu mozna wybrac sobie odpowiedni cenowo i programowo;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |