Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Olej w automacie |
Gdzie w Łomży można wymienić olej i filtr w automatycznej skrzyni biegów? Chodzi mi o warsztat, który zrobi to dobrze i fachowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Olej w automacie |
Jaki samochód
|
|
Opel Sintra
|
|
W mercedesie chciałem też wymienić olej i po rozmowie z dwoma mechanikami pojechałem do serwisu do Białegostoku.Mowili ,że może bym zaoszczędził ze 200zł ,ale prawdopodobnie i tak bym musiał jechać do serwisu.Jakaś tam wymiana dynamiczna czy coś takiego,nie znan się na tym,ale mam zrobione super.
|
|
Zastanawiałem się nad Serwisem Samochodów Amerykańskich na Poznańskiej. Ale nigdy tam nic nie robiłem więc nie znam opini na temat tego warsztatu. Ale w końcu samochody amerykańskie to przeważnie automaty. A Sintra to też prawie jak samochód ze stanów.
|
|
Ja mam i Ci odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A co polecasz w końcu??
|
|
Ten mnie w ciula zrobił,więc go nie polecam.
|
|
W Niewodowie robią automaty - Targońscy.
|
|
ja tez nie polecam , ma bardzo wysokie ceny nawet o 3 razy drozej niz w innych warsztatach. Spytaj u Kempistego w Mobilu na rogu Zawadzkiej i Sikorskiego.
|
|
Masakra ...
|
|
w niewodowie jest klient co zajmuje sie tylko samochodami ze skrzyniami autoamtycznymi, regeneracja zmiana olejow itp podskocz do niego zrobi tobie porzadek JP - JEZUS PANEM
|
|
ja wymieniałem w Omesi MV6 u Kępistego, spoko i cena nie wygórowana.
|
|
wymienić olej i filtr w automatycznej skrzyni biegów?
|
|
Polecam fachowca od automatow T.Krajewski Łążyn k/Lubawy
|
|
link www warsztatu http://ilawskibiznes.net/firma_67/automatic-tomasz-krajewski.htm
|
|
POLECAM Samko . Obsługa rewelacja zajmują się tylko i wyłącznie skrzyniami automatycznymi ... w skrzyni olej to podobie jak by się w silniku oleju nie wymieniało robie się brudny od razu sprawdzają czy nie ma żadnych opiłków w skrzyni ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |