Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZŁOTO. MIDAS 585 |
Powiedzcie mi, gdzie mogę w Łomży po dobrej cenie sprzedać złoty łańcuszek? Czy jest może ktoś, kto kupi taki łańcuszek na dalszą sprzedaż? Łańcuszek jest w super stanie i było by szkoda go przetapiać. Waży ok. 15gram. Złotnicy prawdopodobnie policzą mi go jako tzw. złom, więc nie chciał bym na nim stracić. Czy w ogóle ktoś w Łomży skupuje złoto dobrej jakości na dalszą sprzedaż? Dzięki za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZŁOTO. MIDAS 585 |
przeslij mi na foto zdjecia moze sie dogadamy/ czerwona1201@wp.pl
|
|
to nie jest takie proste :)
|
|
niebieska, poszedł mail z fotkami na czerwona ;)
|
|
tak,no a ile za niego byś chciał? i czy to jest taki splot, ktorego nie da sie szczepić? bo zdjecia takie troche słabe.
|
|
A weź sobie te zdjęcia zapisz na komputerze i wtedy obejrzyj. Jak powiększysz, to zobaczysz próby, więc nie takie słabe te zdjęcia. Co do ceny, to czekam na propozycję.
|
|
Próba 585 to nie złoto dobrej jakości. Zwykły średniak. ________ Malachit
|
|
85zł za gram dostaniesz w Łomży bez problemu.
|
|
chcesz 1000 zł. koziol0
|
|
Nie dzięki. 85zł * 15gr = 1275zł.
|
|
W www.jubilerpieciak.pl dostaniesz 91 zł za gram . Chcąc dostać więcej powinieneś zarejestrować działalność gospodarczą i wystawić fakturę VAT . Próba 585 jest średnią próbą złota ale zarazem najbardziej popularną na rynku polskim . Firma MIDAS jest firmą turecką wjędz należy przypuszczać że jest w kolorze czerwonym ( ruskiego złota ) a takie możesz sprzedać na rynku bo w sklepach sprzedaje się wyroby włoskie w kolorze jasnego złota . pozdrawiam Zbyszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |