Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął pinczerek !!!!!!! Płaczą dzieciaki. |
Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu naszego ukochanego pieska. Wczoraj w godzinach popołudniowych zaginęła nasza ukochana suczka, która była już z nami wiele lat. Prawdopodobnie dobrzy ludzie odwieźli ją do schroniska, ale niestety wymknęła się i uciekła. Miczka to pinczerek miniaturowy tzw. ratlerek. Krótka sierść koloru brązowego, duże oczy i różowa obróżka. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat naszej ukochanej suczki proszę o kontakt. Oczywiście dla wszystkich którzy wskażą miejsce pobytu suczki przewidzieliśmy nagrodę . Jeżeli ktokolwiek widział ją proszę o kontakt, bo dzieciaki bardzo tęsknią i płaczą do swojego pupilka. Tel. 504036818
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął pinczerek !!!!!!! Płaczą dzieciaki. |
Bardzo mocno 3mam kciuki, żeby się znalazła. Wyobrażam sobie jak Państwo tęsknić bo sama mam dwa psy. Jeśli cokolwiek będę wiedziała, zadzwonię.
|
|
no słyszałam jak to dobrzy ludzie zapakowali do bagaznika samochodu ratlerka i fru z nim do schroniska, auto przed schroniskiem bagaznik otworzyli a biedny, wystraszony psiak wyskoczyl z bagaznika i pogonil przed siebie, dobroci ludzie oj dobroci, takiego psiaka to się bierze pod bluzę, na ręce albo na smycz a nie jak "psa" w bagażnik, a poza tym po co zgarneli skądś tam, piesek za 5 min lub za godzinę wrocilby do domu, ale nie, trzeba go od razu i to biegiem do schroniska, tfu z takimi ludzmi i ich dobrocia, zbulwersowana jestem to i chaotycznie pisze
|
|
To Tereska25 widziałaś tego ratlerka???
|
|
wczoraj zawiozłam worek karmy i przy okazji dowiedziałam się o tym
|
|
No właśnie widziała pani gdzieś ją??????? Proszę dać znać!!!!!
|
|
i pogonili psiaka przed siebie??? jeny co za ludzie! może ten mały kręci się gdzieś w okolicy schroniska.... może nic mu nie jest..... może szuka drogi do domu:((
|
|
Żeby tak moja maleńka sunia zginęła i wiedziałabym gdzie, tobym szukała dzień po dniu. Wiedząc że psina zaginęła w okolicach schroniska, przejrzałabym każdy krzaczek, bo być może wystraszona siedzi skulona , głodna i marznie. Sprawdziłabym pobliskie posesje, bo na pewno gdzieś siedzi przerażona. A ludzie niby o dobrych sercach, którzy nie umieją zająć się psem , lepiej niech zostawią go w spokoju, bo często zamiast mu pomóc, robią mu krzywdę.
|
|
Ratlerek to pies?! Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Wszyscy wiedzą lepiej, czy ktoś szuka czy nie! Ludzie jaka podłość się z Was wylewa! Prośba o pomoc to nie powód do oceniania, więc jeśli nic nie wiecie, to lepiej nie piszcie!
|
|
Bardzo proszę o pomoc! Mika jest w trakcie leczenia zwyrodnienia kręgosłupa, jest to już dość stary, bo ośmioletni pies i u obcych na pewno zdechnie!
|
|
Irena zadzwoń do radia, niech ogłoszą, że piesek jest poszukiwany. Tak w ogóle to się dziwie, że siedzisz przy komputerze. Jak mi zginął pies to go szukałam całą noc, bo to mój obowiązek. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Irenaka: czas na podlosc nadszedl dopiero teraz. Rusz tylek i szukaj swojego szczura a nie wylewasz zale na forum. Tu kazdy ma swoje wlasne problemy duzo wieksze od twojego chomika. Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Głos_Rozsadku pozwól, że nie zniżę się do Twojego poziomu! Jeśli temat Cię nie interesuje to się nie udzielaj!!!!!
|
|
Bede sie udzielal gdzie tylko chce a ty biegnij do lasu szukac swojego chomika Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Czepiacie sie ze siedezi w domu ?!!! Ale oprócz tego ze zaginol psiak są i inne obowiazki np. przygotowanie obiadu, chyba może miec chwile by usiasc przy komputerze ?!!! Litości Ludziska
|
|
Widocznie mial jej dosyc. Nie dziwie se. Kontuzja uniemozliwiala wczesniejsza ucieczke ;) Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Irenaka nie słuchaj ich! Masz rację - martwego psa łatwiej się szuka. No i w sumie tylko rowy do przeszukania, a nie jakieś lasy. Posiedź jeszcze w domu, co będziesz latała za psem między tirami?
|
|
Nie wypowiadaj się kretynie bo nie masz pojęcia o czym mówisz! Zajmij się swoim szczurem jeśli takowego posiadasz, bo z tego co piszesz to wyglądasz na faceta bez...!
|
|
jakby byla na smyczy to by nie uciekla
|
|
ludzie biegali po jezdni między samochodami za obcym psem a faceci ze schroniska żadnej reakcji współczyje tym którzy chcieli pomóc bo inni to mieli wszystko gdzieś ja jeżeli bym zgubił swojego psa to chciałbym żeby go tez zawieźli do schroniska jason
|
|
Rzeczywiście nie była na smyczy bo nigdy na niej nie chodziła, była wypuszczana na podwórko przy domu w Piątnicy. Nie mogłam przypuszczać, że gdy ja jej szukam nad rzeką i rozwieszam ogłoszenia w Piątnicy ona ucieka ze schroniska w kierunku Janowa.
|
|
Czy to możliwe, że naprawdę nikt nic nie wie? Bardzo proszę o pomoc!Irenaka napisał(a):
|
|
|
Trzeba być chorym żeby zrobić coś takiego! To nawet nie zasługuje na komentarz! Przedstaw się człowieku, a dowiesz się co myślę o takich żartach!
|
|
jason czubie,jakbys oddal psa do schroniska to schronisko juz by psa nie zgubiło, nie tlumacz się teraz jako ten obcy ktory to widzial, sumienia i tak nie uspokoisz, mala istotka to pod pazuchą się zmieści, nie musiales do bagażnika wrzucac, pracownicy schroniska nie będa ganiac po polach za obcym psem bo i nic to nie da i myślę, że to nie ich obowiązek
|
|
Może dziś znajdzie się osoba, która coś wie?
|
|
Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Jak widać głupich nie sieją i orzą, a sami się rodzą! Współczuję Twojej matce, bo wychowała debila!
|
|
Irenaka rozumiem, że ktoś chodzi i szuka Twojego psa? Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Szuka! Ja nie jestem jedna!
|
|
Cale zastepy policji i strazy pozarnej przeczesuja pola, lasy i doliny. Irenaka siedzi w domu i koordynuje akcje poprzez forum 4lomza ;) Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
Jeśli akcja jest dobrze zorganizowana, czyli ludzie szukają psa zamiast siedzieć w domu, to maluch się znajdzie. Może ktoś obcy go złapie i zawiezie do schronu lub weta, tam po chipie lub adresówce dojdą do prawowitego właściciela. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
i jak tam poszukiwania>?
|
|
Oj Tereska, ci dobrzy ludzie najpierw zatrzymali ruch w obie strony na drodze Łomża - Augustów by złapać biegającego między tirami pieska, a następnie nie w bagażniku, a na rękach zawieźli go do schroniska. Tam dopiero uciekł z rąk pracownika schroniska.
|
|
o matko kochana ilu było świadków zajścia , a biedny pies wśród tylu ludzi zginął
|
|
Pies jest cały czas poszukiwany. Rowy w okolicy schroniska są czyste. Całe Stare Kupiski i Janowo są obwieszone plakatami, dodatkowo ulotki w skrzynkach, jedna z korporacji taksówek również wie o poszukiwaniu psa i ma pomóc. Może go ktoś przygarnął i po prostu nie wie co z nim zrobić i trzyma w domku? To już jedyna moja nadzieja!
|
|
Nadal proszę o pomoc!!!!
|
|
Irenka nie przejmuj się trollami udzielającymi się w temacie. Są tego plusy... temat szybko nie zniknie z pierwszej strony. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Czy dziś znajdzie się osoba, która coś wie?
|
|
Marek49 lub Jason zmieniający nicki, widzę, ze sumienie cię gryzie, przez twoją bezmyślność i głupotę psiak zginął, a ty przekręcasz fakty, aby chociaż na forum się oczyścić. Nic to nie zmieni faktu, że przez ciebie i twoją żonę, biedna psina teraz cierpi, o ile jeszcze żyje. Ludzie jak przywożą psy do schroniska, to nie luzem w bagażniku, tylko małe trzymają na rękach, a większe na smyczach. Tak zabezpieczone psy nie mają szans na ucieczkę przed schroniskiem.
|
|
"Irenaka" jak masz to wklej fotkę tego pieska.
|
|
|
Re: Zaginął pinczerek ! Za znalazcy nagroda!!!! |
Deklaruję, że zapłacę odpowiednią kwotę osobie która odnajdzie i odda mojego psa!!!!
|
|
debi40 wiesz co mi się pomyślało??? że ten Marek49 czy też Jason to pewnie sąsiad Irenaka, a z tego co ogólnie wiadomo to pinczery są głośnymi pieskami, jazgoczą prawie bez przerwy, więc ten wredny sąsiad pozbył się uciążliwego psiaka wywożąc go poza teren z którego by wrócil, a że tego pieska nie znosił świadczy to, że nie trzymał go na rękach a wrzucił do bagażnika........
|
|
Autor: Baron666 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-03-12 12:09 "Irenaka" jak masz to wklej fotkę tego pieska OK ?
|
|
Nie będę tego komentowała!
|
|
nie komentuj tylko rusz dupe
|
|
tereska25 skończyłaś chociaż 1 klasę podstawówki pusta jesteś jak bęben.
|
|
po co mi podstawówka, mam bogatego męża więc służąca pomaga mi w przelewaniu mysli na to forum buhehehe
|
|
Pani Teresko proponuję 500 zł za znalezienie psa, ale skoro ma Pani służącą, to zapewne gardzi Pani taką kwotą!
|
|
Dam 1000zl za kebaba z niego ;D Kto daje wiecej? Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
im jedzenie droższe tym smaczniejsze mmmniammmm :) ja poczekam na zaproszenie do konsumpcji :))
|
|
Irenaka - nie dyskutuj z niektórymi. Ale na przyszłość trzeba pieska bardziej przypilnować. Oczywiście powodzenia w znalezieniu. Na pewno ktoś go ma! Zwłaszcza, jak piesek zadbany był...;/
|
|
a ja dam 1000 zl za informacje kto to Glos Rozsądku ja bym sie pofatygowal i odwiedzil :) pozdrawiam
|
|
te 500 , to za żywego czy umartego ?
|
|
Autor: tereska25 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-03-12 17:20 jak mi dasz ze stówę to poganiam po polach, może znajdę zywego, zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem i jęczenie TO 500 ZŁ.TO ODPOWIEDŹ NA PROPOZYCJĘ TERESKI
|
|
I rzeczywiście nie będę już nikomu odpisywała, bo to forum i tak nic nie wnosi do moich poszukiwań. A mój błąd, że nie zauważyłam niedomkniętej bramy. Dziękuję wszystkim życzliwym za pomoc i słowa pocieszenia!
|
|
gdzie mam odebrać 1500 zł ? psa złapałem , Głosa Rozsądku namierzyłem ,
|
|
|