Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
butelki |
czy w łomży jest punkt skupu butelek? jeśli tak, to na jakiej ulicy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: butelki |
SKUP PUSZEK TO JEST NA PEWNO BO mały zbiera :) a jakie to butelki i jaka ilość ?
|
|
Wlasciwym miejscem na butelki jest kosz. Kosz na smieci. Znajduje sie przy kazdym smietniku na osiedlu. Tam możesz je wrzucic. Skupem również zajmuja sie wyspecjalizowane firmy obrotu surowcami wtornymi. Jako że jest to zajecie mało oplacalne z ekonomicznego punktu widzenia jest tych firm niewiele. Juz bardziej opłaca sie zbierac puszki. Aluminiowe. I tym oto tematem i zajeciem pragnela bym ciebie zainteresowac. W zwiazku z koniuktura na giełdzie papierow wartosciowych wejscie w temat piwa w aluminium jest zajeciem z natury ekonomicznej bardzo oplacalnym. W dłuższej perspektywie również. Od czegos trzeba w koncu zaczac. Ten swoj pierwszy milion.
|
|
baska ? też zbierasz ?
|
|
Nie. Teraz sól mieszam. Bardziej dochodowe zajecie. I zbyt jest. I atesty. Nawet w telewizji mowili że jest zdrowa. Masz łopate> To wpadnij.
|
|
ło a jak wpadnę he :) a na pewno to opłacalne ?
|
|
Pewnie. 1000 ton można miesiecznie sprzedać !!!!!!!!!!!!! najwieksze zakłady kupuja !!!!!!!!!!!!! nie moge podac bo tajemnica handlowa mnie obowiazuje !!!!!!!!!!!!
|
|
Wiecej na http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495745&t=495745
|
|
a jak będziemy się dzielić ? kasieją ?
|
|
Masakra ...
|
|
A kapitał masz jakis oprocz łopaty. Bo widzisz mój jest pomysł !!!!!!!!!!!!
|
|
A do czego on się nadaję jak nawet na trola go nie chcieli.Haha hehe hihi
|
|
puszki się sprzeda i będzie kasa :) tylko kurs jakiś lichy ostatnio
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 06-03-12 21:57 A do czego on się nadaję jak nawet na trola go nie chcieli.Haha hehe hihi a kto mówił że ja chce być trolem ????
|
|
Ciekawy jestem jaki jutro prezent robciu dostaniesz? Wszystkiego naj najlepszego.-;)
|
|
mały ??? coś cisię nie popier.oliło ? co ? chyba coś mi tu śmierdzi ??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |