Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oddam psa |
mieszaniec bernardyna.tylko na wieś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oddam psa |
ile ma miesięcy?
|
|
a co? już się znudził? za duży?
|
|
2 lata.nie mam czasu się nim zajmować i muszę oddać
|
|
to po co go przygarniałaś, szkoda, że Ciebie nie oddali jak miałaś 2 lata
|
|
skoro nie jesteś zainteresowany psem to się nie wypowiadaj!!!!
|
|
jestem. bardzo mu współczuję. oddasz psa oddasz i dzieci.
|
|
daj namiar na psa i ciebie.Psa chcę obejrzeć!Ciebie nie szczególnie.
|
|
Gosciu troche kultury!!!!.Żona dała ogłoszenie po to by znalezc mu drugi dom a nie tak jak inni wywiesc go do lasu!!Jesli jestes naprawde zainteresowany to zbedne sa twoje hamskie komentarze.
|
|
Chamskie jeżeli chodzi o ścisłość.
|
|
dobrze ze poszukuje domu dla tego psa. Więc kochani zamknijcie geby tylko kto chce pomoc niech pomaga bo psina czeka. Santreo
|
|
Krzywda psinie się nie dzieje, więc się nie pali a może właściciele jeszcze raz przemyślą sprawę? Pies to nie zabawka. Ciekawe czy wiedzieli o tym gdy go brali do domu. Pewnie nie, bo był taaaaki słodki i taaaaki malutki i taaaaki kochany. I wszyscy chcieli chodzić z nim na spacery ale teraz jest duży i wszyscy mają go gdzieś więc go oddajmy. Super. Powinni karać za coś takiego.
|
|
Bexx widze ze mocny to ty tylko w gebie jestes bo tylko ciagle jakies pretensje masz nie wiadomo o co a zero konkretów z twojej strony.Wiec jezeli nie masz zamiaru pomoc to to forum nie jest dla ciebie.A dla scisłosci to oboje z zona wyjezdzamy w kwietniu za granice dlatego szukamy mu drugiego domu.Gdyby nie wyjazd nie oddawałbym go.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |