Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNIE |
Witam,co powiecie o sklepie z odzieza uzywana obok Biedronki na ul.Wojska Polskiego? czy jest tam ruch? Po sasiedzku z szewcem,na przeciwko czarnego kota . Prosze o mądre wypowiedzi poniewaz jest to dla mnie bardzo ważne. Chce przejac interes,wiadomoteraz o prace ciezko,moze na siebie zarobie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNIE |
proponował bym tam wejsc i zobaczyc
|
|
myslisz,ze nie bylam
|
|
ogolnie miejsce dosc dobre Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
wlasnie mam dac dzis odp czy biore ten sklep,cena nie jest wysoka z towarem
|
|
Kto się pozbywa kury znoszącej złote jajka ?
|
|
wlascicielke zmuszaja sprawy rodzinne i to sprawdzialam
|
|
mafia
|
|
:) mam dylemat i tyle
|
|
??
|
|
Tam w ogole nie ma ruchy, bylem, wiem, male pommieszczenie, duzo odziezy, nie dziwie sie, ze nie ma klientow, ciezko cokolwiek znalezc a i ciuchy sa niezbyt ciekawe takze uciekaj jak najdalej od takich interesow! PL
|
|
sloneczko666, napisałbym Ci coś , ale jak to w innym Twoim temacie dotyczącym tej sprawy napisałaś , nie będę się wtrącał i komentował , żebyś nie myślała że to jakaś zazdrość czy też zawiść , życzę szczęścia ( a będzie Ci na pewno dużo go potrzeba ) i POWODZENIA ! PS: mam znajomych , tu w Łomży , którzy " robią " w tym biznesie i coś niecoś wiem na ten temat . Trzymam kciuki ZA ! Jak ruszysz , to może za 3-6 m-cy odezwij się na forum , Ty prosiłaś o rady , to może komuś kiedyś sama ich udzielisz , jak będą w podobnej sytuacji . Więcej się nie odzywam .
|
|
ooo zezowate szczescie-jaki miły,dzieki wielkie w takim dniu:) wszystkie rady biore sobie do serca,to mój pierwszy sklep dlatego liczą sie wszystkie opinie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |