sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spacerówka gdzie kupic

witam rodziców .
moze poradzicie w ktorym sklepie w lomzy mozna tanio kupic spacerowkie i moze wiecie jakie ceny mniej wiecej....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spacerówka gdzie kupic

na allegro

popieram na allegro kupisz najtaniej :)

Lala22

ja tez jako rodzic potwierdzam allegro.pl!!! w lomzy nawet nie szukaj bo na allegro najtaniej

ale ja chcę widziec co kupuje :) znajomi kupili na alegro inny kolor przysłali....

Ja swoją oglądałam w sklepie pod K1
9schodami w dół wejście od szczytu) chyba ul. Śniadeckiego a upiłam później na allegro. Trochę wózków jest w Bajce i Fartlandi.

allegro.pl

pazura

potwierdzam, allegro. Czasem jakis sklep internetowy ma wyprzedaż i warto poszukać w porównywarkach, ale to rzadkość bo większość z nich sprzedaje też na allegro. Na ks. Janusza dzis widziałem nad pizzeria jakis sklep nowy z wózkami. Może tam zobacz?

----------------------
Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.

W sklepach nie ma wyboru, w Fartlandii jest największy jeśli chodzi o ilość - wózki za 900 albo 400 zł tyle że w różnych kolorach. Pierwszą spacerówkę kupowałam na allegro i kolejną też tam kupię.

Kochana tylko i wylacznie allegro, bylam w fartlandii i spodobal mi sie pewien wozek Baby design travel ale jak zobaczylam cene 470zl to zwatpilam...i ten sam wozek kupilam na allegro za 270zl juz z przesylka kurierska, wiec jako matka radze ci dobrze wystrzegaj sie sklepow szczeolnie naszych lomzynskich, bo zaplacisz 2 razy wiecej

Dokładnie dlatego warto w naszych sklepach jedynie obejrzeć wózek a kupić go na allegro. Sama tak zrobiłam i nie żałuję.

jako matka potwierdzam allegro sama kupowałam i jestem zadowolona :)

cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)

jestem za allegro sama kupowałam i jestem zadowolona i co najważniejsze zapłaciłam połowe co w sklepie

cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)

ja też kupowałam na allegro .ok

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org