Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spacerówka gdzie kupic |
witam rodziców . moze poradzicie w ktorym sklepie w lomzy mozna tanio kupic spacerowkie i moze wiecie jakie ceny mniej wiecej....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spacerówka gdzie kupic |
na allegro
|
|
popieram na allegro kupisz najtaniej :) Lala22
|
|
ja tez jako rodzic potwierdzam allegro.pl!!! w lomzy nawet nie szukaj bo na allegro najtaniej
|
|
ale ja chcę widziec co kupuje :) znajomi kupili na alegro inny kolor przysłali....
|
|
Ja swoją oglądałam w sklepie pod K1 9schodami w dół wejście od szczytu) chyba ul. Śniadeckiego a upiłam później na allegro. Trochę wózków jest w Bajce i Fartlandi.
|
|
allegro.pl pazura
|
|
potwierdzam, allegro. Czasem jakis sklep internetowy ma wyprzedaż i warto poszukać w porównywarkach, ale to rzadkość bo większość z nich sprzedaje też na allegro. Na ks. Janusza dzis widziałem nad pizzeria jakis sklep nowy z wózkami. Może tam zobacz? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
W sklepach nie ma wyboru, w Fartlandii jest największy jeśli chodzi o ilość - wózki za 900 albo 400 zł tyle że w różnych kolorach. Pierwszą spacerówkę kupowałam na allegro i kolejną też tam kupię.
|
|
Kochana tylko i wylacznie allegro, bylam w fartlandii i spodobal mi sie pewien wozek Baby design travel ale jak zobaczylam cene 470zl to zwatpilam...i ten sam wozek kupilam na allegro za 270zl juz z przesylka kurierska, wiec jako matka radze ci dobrze wystrzegaj sie sklepow szczeolnie naszych lomzynskich, bo zaplacisz 2 razy wiecej
|
|
Dokładnie dlatego warto w naszych sklepach jedynie obejrzeć wózek a kupić go na allegro. Sama tak zrobiłam i nie żałuję.
|
|
jako matka potwierdzam allegro sama kupowałam i jestem zadowolona :) cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)
|
|
jestem za allegro sama kupowałam i jestem zadowolona i co najważniejsze zapłaciłam połowe co w sklepie cudze chwalicie swego nie znacie :):):):):)
|
|
ja też kupowałam na allegro .ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |