Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska Fabryka Mebli |
Tragiczna sytuacja w Łomżyńskiej Fabryce Mebli! Pracownicy nie dostali jeszcze wypłat za grudzień! Ukazały się artykuły na portalach łomżyńskich: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28037 Co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska Fabryka Mebli |
Łomżyńska Fabryka Mebli już dawno nie istnieje.Najpierw dobrał sie do niej Angol Polskiego pochodzenia a po nim jakaś firma z Polskia a dokładnie Bydgoszcz jak się nie myle.Brak słów że nasze władze nie wezmą się za to i coś z tym nie zrobią.....
|
|
zaraz władze... ostatnio mam taki pomysł żeby sobie kupić meble, rozglądam się po tej Łomży wszyscy jak za zboże myślę wejdę na fabrykę! i co? jakieś moje zaskoczeni sprzedają jakieś graty nie wiadomo co, hurt do angli na polski rynek zero chcesz kupić ale najlepiej przyjedź i poproś, niestety nie te czasy, aby klient sam się napraszał to i nie dziwota że taka sytuacja, zero marketingu inwestycji we własny rynek
|
|
Jestem pracownikiem ŁFM i powiem wam jedno ja się dziwie że załoga dopiero teraz się buntuje . bo ta sytuacja była widoczna od grudnia . jednostki się buntowały ale reszcie to pasowało . dla mnie to szok .pan Witold , Sebastian i pan Robert tak lali pracownikom wodę że są zamówienia będą naprawiać firmę , według mojego zdania to ta firma dalej należy do pana Jana z angli a ci panowie przyszli tylko posprzątać . a jak to bywa w Polsce pracownik zapłaci za wszystko
|
|
A czy ktoś zna aktualny NIP czy KRS aktualnego właściciela firmy? To są dane jawne, żadna tam ochrona danych osobowych.
|
|
na papierze to może być pana Roberta F. sporo jest takich firm ja ci panowie z Torunia mają , którym niby sprzedajesz firmę która upada . a oni są po to żeby jak naj więcej wyciągnąć
|
|
Ciekawe, ile prawdy w artykule? --> wpisać w google "fabryka mebli łomża cypr"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |