Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziewczyna |
nie zna ktos moze ladnej ciemnowlosej dziewczyny ktora jezdzi po lomzy czesto niebieska astra classic na blm? prosze o info
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziewczyna |
jak chcesz nawiązać kontakt , to na drugi raz jak ją będziesz widział na mieście , to przypiernicz w kuper tej astry i już będzie okazja do poznania się
|
|
chyba że auta nie masz to zacznij jej machać :) pozdrawiam
|
|
hehe zezowate_szczescie dobre to, ale pewnie zachwycona by nie byla;p madziara - mam auto mam , licze jednak ze ktos ja zna to moze dostane po prostu jakis kontakt a jak nie to bede kombinowac
|
|
... albo jak będziesz przechodził przez ulicę , to podstaw jej nogę
|
|
już nie drwij, blagam.
|
|
jak dziewczyna ogląda się za samochodami to...blachara a facet?
|
|
blacharz albo lakiernik samochodowy
|
|
nie ogladam sie za samochodami tylko kilka razy mijalem ja na lomzy jadac swoim samochodem i chyba ze 2 razy obok na swiatlach stalem spodobala mi sie i szukam jej ale oczywiscie jak w kazdym watku temat zbiega w inna strone apeluje! POMOZCIE ZNALEZC DZIEWCZYNE Z NIEBIESKIEJ ASTRY!
|
|
hahah dobre
|
|
ja znam h0jowe forum
|
|
znasz? a kontakt jakis masz? slij na maila z gory dzieki
|
|
a jak to mężatka ?
|
|
to trudno, ale na razie nic jeszcze nie wiem, moze akurat mam szczescie. z reszta wyglada na jakies 20-23 lata mlodziutko
|
|
h0j i co z ta wiadomoscia?
|
|
Będziesz miał jej pełne dane
|
|
tak... widze wlasnie
|
|
karolu chyba się zakochałeś:) pozdrawiam
|
|
jeszcze nie...
|
|
no tak jej szukasz na forum:)
|
|
no szukam moze cos w tym jest
|
|
a ta astra to starsza czy nowa bo z nowe znam tylko ze ma 25lat
|
|
Ja wczoraj ładna widziałem w chryslerze pacificu.. Mmm nice
|
|
http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-diesel-okazja-C23080135.html taki sam kolor i maska tylko sedan no starsza
|
|
czy wy lecicie na kobiety co mają fury:) pozdrawiam
|
|
nie po prostu po tym moze ktos pozna. dla mnie moze rowerem jezdzic
|
|
Chodzi o dziewczynę z NIEBIESKIEJ ASTRY BERTONE ??? HAH :) moniczka93
|
|
ja tam chodzę na piechotę hahaha:)
|
|
nie, classic
|
|
piechotka tez dobra ;)
|
|
H0j ją zna bo to Ona;-)
|
|
bez jaj
|
|
Masakra ...
|
|
czemu masakra? co wy z ta masakra macie ludzie fajna dziewczyna a wy tu albo ze sie za samochodem ogladam albo inne glupie rzeczy ja tylko szukam tej dziewczyny nic wiecej nie umiecie pomuc to ni piszcie
|
|
to nie zakładaj tematu.
|
|
to jak mam jej inaczej szukac dla glupich odpowiedzi tego nie robie
|
|
omania;) miałaś nie pisać że to.......:)
|
|
oj madziara...tak wyszło;)
|
|
no wez jak mogłaś:)
|
|
no ale tylko troszkę powiedziałam;)
|
|
?
|
|
omania :) za dużo hahhaha:)
|
|
kurde....mam za długi jezorrr;-(
|
|
omania :) to se go obetnij:)
|
|
ha ha ha ha i co obsmarujesz mnie za ha ha ha haaa ? :):)
|
|
o nie kochana.Nie mogę;-)A czym będe paplać?
|
|
omania :) niczym zębami hahaha:) no bo karol nas czyta :)
|
|
Karoll...;-)Czyta i wyciąga wnioski;-)
|
|
no ciekawe co se myśli:)
|
|
Karol,wypowiesz się;)??
|
|
omannio mogę zadać tobie pytanie ?
|
|
zatkało gościa;) pozdrawiam i nara:)
|
|
Słucham Robciu?O co chcesz mnie zapytać?
|
|
nie już nic ok , dam sobie na spokój omannio
|
|
tutaj jej nie znajdziesz,2 razem po prostu jedz za nią i wykmiń tak by z tobą pogadała,wątpię jak ją w trakcie stania na światłach poprosisz by zjechała pogadać się zgodzi , więc jeździj do skutku aż się gdzieś zatrzyma:) blm czyli nie daleko w każdym bądź razie opłaca się jak widać :)powodzenia dziewczyna na pewno się ucieszy jak jej opowiesz o poszukiwaniach forumowych :)
|
|
tez tak mysle, dzieki freszka masz racje...
|
|
ja ją znam. nazywa się Kasia. ale nie sądzę żeby się zainteresowała... Trudna do zdobycia ;)
|
|
czemu?
|
|
bo po prostu jest madrzejsza niz wiekszosc dziewczyn ktore znasz he he he ;)
|
|
pozwól, że sama zadecyduje o tym czy da się zdobyć czy nie. jedna prośba - wyślij na maila cos wiecej,. chociaz nazwisko. dzieki wielkie
|
|
ka_rol zdobywca:):) Ohhhhh !!! KAROL :):):):):)
|
|
|
chlopie nie zakochuj sie,chyba,ze chcesz z nia yhmn...to tak.Pamietaj,zakochasz sie pozniej oltarz i z pieknej dziewczyny zostanie wspomnienie.Dobrze Ci radze.
|
|
nie robciu to nie ona, hm... nie chce z nia isc do lozka przynajmniej na razie i jeszcze sie nie zakochalem, ale wiesz jak to jest dziewczyna wyjatkowa i musze ja znalezc, a na razie jeszcze nic konkretnego nie wiem
|
|
ka_rol ja chciałem jedynie ciebie rozweselić :)
|
|
oj tam,oj tam nie chcesz ale bedziesz chcial tylko nie angazuj sie,bo za jakis czas zobaczysz sliczna blondyne w rozowym Beatle albo ruda w czarnym maseratti.
|
|
karol zrob tak jak juz ktos napisal.Nastepnym razem jedz za nia,az gdzies sie zatrzyma i umow sie z nia.Tutaj nie znajdziesz pomocy,a po za tym to niepowazne szukac dziewczyny na forum.
|
|
he he moze i ta ale jeszcze mi sie tak nie zdarzylo jak teraz a troche juz zyje na tym swiecie a co tam sprobuje moze i bez angazowania sie a moze ona wcale mnie nie zechce nie wiem w kazdym razie dzieki za rady, robciu udalo ci sie
|
|
spoko ka_rol
|
|
wiesz moze i niepowazne ale wiesz jak to jest tonacy brzytwy sie chwyta raz sie spotka raz sie nie spotka ale zrobie jak mowisz
|
|
ZIOMEK ZYCZE POWODZONKA TRZYMAJ SIE !!!!!!!!!
|
|
dzieki DZIKI!
|
|
WARIACIE MASZ BROWARA U MNIE !!!!!!!!!
|
|
POMODLE SIE DZIS ZA (WAS) A CO TO HEHE
|
|
a TY U MNIE!!!! :)
|
|
MAM NADZIEJE ZE TA MODLITWA COS DA
|
|
ty dziku wyslalem ci emali odpisz oko
|
|
oko juz patrze
|
|
Się ma 19 lat to i sie ma w głowie nas...rane :):):)
|
|
pewnie ty TAK NIE MARUDZ
|
|
taka moja natura :) I po to jestem na tym forum żeby marudzić :):) Karol ale teraz poważnie . Poprostu pojedź za nią następnym razem i kiedy się zatrzyma podejdź i porozmawiaj :) Może akurat będzie dobrze . Kto nie ryzykuje ten nie ma :) Znasz to ?? No to do dzieła chłopie i powodzenia :):)
|
|
dzieki dzieki tak tez zrobie
|
|
Dobra rada maruda,a ja wezmę ze sobą wałek.
|
|
Omania !!! A to byłaś ty?????
|
|
no jak juz wezmiesz ten walek to uwaga: walnij sie nim w glowe;) troche zaboli ale sie pouklada
|
|
Walne ,walnę ale nie siebie hihihi
|
|
uuu karol :) No to sZanse już pogrzebałes na amen :):) Omania napewno z tobą już nie porozmawia.
|
|
Karol a teraz pytanie czy to była pasażerka czy kierowca, bo może pomogę i w których godzinach??
|
|
ja tam sie omani nie boje chyba az tak mocno nie bije :) kierowca kierowca a roznie jezdzi powiem ci ze w okolicach kauflanda ja widzialem na sikorskiego kilka razy i ze dwa na legionow a godziny na prawde roznie po poludniu przewaznie ale raz rano i raz pozniejszym wieczorem tez
|
|
wiem juz tyle: ciemnowlosa, jezdzi takim oplem tylko ze w sedanie http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-diesel-okazja-C23080135.html na blm i podobno ma kasia na imie
|
|
Dobra dzieki wszystkiim ja juz ide spac dam raport jutrop jak z pracy wroce dobranoc
|
|
ja tam widziałem tylko jedyną dziewczynę i to z Astry Bertone 2, jeździ niebieską po łomży też na blm. Fajna taka. jest, jak jest.
|
|
Może ta hahah http://www.facebook.com/profile.php?id=100001083436444&sk=photos
|
|
ka_rol daruj sobie jest zajęta.
|
|
widziałem ja dzsiaj na sikorskiego przy lidlu około 9 rano, niebieski opel astra bertone na blm
|
|
Tak, to ja. ja jeżdżę niebieską astrą. I to moje konto, a przy okazji pogwałcenie prywatności "KAROLINKO" - wysłaniem tego linku. czyżbyśmy miały spotkać się w sądzie? Czy ja od ludzi muszę się dowiadywać że byle "ślawmyca" wstawia mój link do profilu na jakieś forum? nie można było tego prywatnie zrobić? Takie poszukiwania Karolu - na początku czytania dość mile, a później przez niektórych "bardzo mądrych ludzi" z okolic Łomży (cóż za hańba dla naszej pięknej podlaskiej wsi!) robią się żałosne. Szkoda ze ludzie tu nie mają w sobie tyle klasy żeby pomóc normalnie, prywatnie, nie wystawiając czyjejś reputacji na forum publiczne (bo te <hahah> to "KAROLINKO" z zazdrości, czy szczęścia ze mnie znalazłaś?) :) Pozdrawiam wszystkich, którzy dzielnie pomagali Karolowi szukać, o ile to o mnie chodziło.
|
|
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki i spokojnie Kasiiuu. dzieki wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
|
|
Oj karol,wspolczuje gustu,ale o gustach sie nie dyskutuje.No coz.
|
|
THE END:) pozdrawiam
|
|
Kaska a jakie to naruszenie Twojej prywatnosci.Konto na fejsie ze zdjeciem to chyba Ty umiescilas.Karolina nie udostepnila Twoich danych osobowych a foto moglas nie zamieszczac.
|
|
sama mu gustu współczuje, no cóż - rzeczywiście. jest o tym ustawa, jakie to naruszenie, ale mniejsza. chodzi mi o to że właśnie teraz będą komentarze typu "współczuje gustu, ale o gustach się nie dyskutuje" - które zabolą właśnie mnie, bo kogo innego, nie sądzisz? po co wyciągać to na forum publiczne. niejedna osoba to przeczyta a mnie to wystawia na pośmiewisko.
|
|
Kasiu,przeepraszam.Nie jestes stanowczo,absolutnie w moim guscie ale mozesz sie podobac.Przyznaje nie powinienem tak pisac.Jeszcze raz przepraszam.
|
|
Zadzwon jutro do redakcji 4lomza i popros o usuniecie tematu.Moderator jednak przydal by sie temu forum.
|
|
Kasia20029 Gdzie i co Ty studiujesz dziewczyno ? Jakie to pogwałcenie prywatności i o jakiej ustawie piszesz ? Coś tam gdzieś liznęłaś i teraz się tu sadzisz . Poczytaj najpierw tą ustawę , SAMA dobrowolnie podałaś swoje dane umieszczając swój profil na portalu społecznościowym . Trzeba było myśleć wcześniej !
|
|
Dane maja prawo być użyte przez fb a nie rozpowszechniane przez "byle kogo" na forum" i to jest naruszenie prywatności
|
|
Pewien jesteś tego co piszesz ? Przeczytaj ustawę !
|
|
polska ustawa o ochronie danych osobowych art. 6. udostępnianie przez osoby trzecie na innych portalach - do tego potrzebna jest nasza zgoda. i nie "liznęłam" ... ale dobrze, dobrze, dobrze. tak masz racje, daj juz spokój. nie chcę tego drążyć i wdawać się w dalszą dyskusję. znikam.
|
|
no dziewczyna ma racje. nie ma co drążyć tego tematu, ale racja jest po jej stronie. wiem co mówie :) 5 lat studiów prawniczych., pozdrawiam.
|
|
Pewien........
|
|
przepraszam kasiu to przezemnie tez sadze ze masz racje
|
|
|
robciu dobra nuta. a z dziewczyny zejdzcie ladna i madra wszystkich zgasila i w dodatku ma racje najlepiejt temat za zamkniety uznac
|
|
dokladnie a zezowaty wszedzie robi z ludzi głupich i uważa że sam wszystkie rozumy pozjadał. Czasem coś mądrego powie ale tu młoda dziewczyna i zaraz z niej idiotkę chce robić a widac ze nia nie jest. Wykladnia prawnicza sie klania. pozdrowienia dla Katarzyny !
|
|
dokładnie pozdrowienia dla Kasi :)
|
|
|
dziękuję robciu. Dżem to jest to :)
|
|
:)
|
|
Autor: k4t (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) - 5 lat studiów prawniczych ??? Autor: black900RR (---.xdsl.centertel.pl) Wykladnia prawnicza sie klania. Wykladnia prawnicza sie klania. Wykladnia prawnicza sie klania. Założyłem nowy temat : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495153&t=495153 MOŻE TAM SIĘ USTOSUNKUJECIE DO MOJEGO PYTANIA ? Wykladnia prawnicza sie klania.
|
|
owszem tak, 5 lat studiów prawniczych obecnie praca w zawodzie i już moje zdanie zostało wyrażone. KŁANIA SIĘ KŁANIA!
|
|
k4t , masz się za wielką prawniczkę , 5 lat studiów prawniczych ? a gów... o wiesz ! Mnie tu nie interesuje czemu była przeciwna dziewczyna , NIE odwracaj kota ogonem , odpowiedz na KONKRETNE pytanie ! Czy jeżeli ktoś opublikuje swoje dane osobowe w mediach , a ja je przytoczę , zgodnie z treścią podaną przez autora , to CZY ŁAMIĘ PRAWO ? Internet to media ! mogła myśleć wcześniej i nie puszczać profil na ogólniedostępny !
|
|
zezowate szczescie Obserwuję z boku Twoje detektywistyczne zapędy :D Byłabym wdzięczna gdybyś mój profil także prześledziła:D Osobiście z chęcią poddam się tak profesjonalnej inwigilacjii :D:D
|
|
shiloh , Zrobię to kiedyś jak będę potrzebował , teraz nie widzę potrzeby by 25- latce , swój czas poświęcać .
|
|
ka_rol jak juz uda ci sie ja spotkac na zywo to sadzac z tego jak i co pisze to ty z tym swoim 'pomuc' i 'na prawde" biedny bedziesz................................. powodzenia. przyda ci sie. ____________________________________ ... & vice versa!
|
|
Zezowate szczescie:) słaby z ciebie detektyw:) nie mam jeszcze 25 lat:D Obrażasz mnie:D 14 listopada dopiero skoncze:D Pozdrawiam!
|
|
:-)
|
|
Portale społecznościowe (inaczej: serwisy społecznościowe) , z ang. zwane SNS (social networking services - sieciowe portale społecznościowe) , to miejsca w "przestrzeni internetowej" , które umożliwiają zamieszczanie danych , treści , plików , wypowiedzi , publikacji i zdjęć . Rejestrując się na różnego rodzaju portalach społecznościowych decydujemy się na udostępnianie swoich danych osobowych . Przy rejestrowaniu się na stronach portalu społecznościowego , wymagane jest podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie . Platformy społecznościowe są tylko pośrednikami między rzeszami internautów , a to ci ostatni decydują ostatecznie , jakie treści zostaną zamieszczone na ich profilach . Zgodnie z polskimi przepisami niektóre nasze dane w serwisach społecznościowych mogą być powszechnie dostępne . Facebook – serwis społecznościowy , w ramach którego zarejestrowani użytkownicy mogą tworzyć sieci i grupy , dzielić się wiadomościami i zdjęciami oraz korzystać z aplikacji , będących własnością Facebook , Inc. z siedzibą w Menlo Park . Spółka ta jest podmiotem udostępniającym zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorców-użytkowników portalu Facebook , którzy na administrowanych przez nią serwerach zakładają profile internetowe . Regulamin zasad Facebooka : Punkt 2 , podpunkt 4 : Gdy użytkownik publikuje treści lub informacje , korzystając z ustawienia Publiczne , zezwala on wszystkim , w tym osobom niebędącym użytkownikami Facebooka , na uzyskiwanie dostępu i wykorzystywanie informacji , a także wiązanie ich z użytkownikiem (tj. jego imieniem i nazwiskiem oraz zdjęciem profilowym) . Bez logowania się ( akceptacji regulaminu użytkowników ) , można wejść w posiadanie jedynie informacji , które są w portalu facebook ogólnodostępne z poziomu zwykłego użytkownika czy to dostępne dla każdego , nawet niezarejestrowanego na portalu , dla wszystkich internautów , korzystając z ustawienia Publiczne . Nikt nie wejdzie w posiadanie naszego adresu , jeśli nie jest upubliczniony, czy ukrytych danych kontaktowych , jak maila , nr komunikatora czy telefonu komórkowego . Treści zawarte w serwisie Facebook , ustawienia Publiczne , są dostępne dla wszystkich użytkowników Internetu . Definicja danych osobowych znajduje się w art. 6 ww. ustawy . Za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej . Są to dane konkretnej osoby , za pomocą których bez większego wysiłku można tę osobę zidentyfikować , chociaż nie jest ona wyraźnie wskazana . Do danych tych zalicza się nie tylko imię , nazwisko czy adres osoby , ale również przypisane jej numery (np. PESEL i NIP), adres poczty elektronicznej , dane o cechach fizjologicznych , umysłowych , ekonomicznych , kulturowych i społecznych . Tej samej ochronie prawnej , jakiej podlega nazwisko , także podlega pseudonim - nazwa użytkownika , tzw. nick , którym użytkownik posługuje się korzystając np. z portali społecznościowych . . Zamieszczenie linków prowadzących do stron zewnętrznych : zasadniczo dopuszczalne jest zamieszczanie na własnej stronie internetowej linków prowadzących do innych stron internetowych . Oczywiście dużo zależeć będzie także od ewentualnego kontekstu lub celu w jakim takie linki zamieszczamy . Zamieszczenie linków najczęściej nie wiąże się z uzyskaniem zgody administratora strony , do której link prowadzi . Link , jest to element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy stronami internetowymi . Przemieszczenie się umożliwiają domeny internetowe , czyli elementy adresu DNS wykorzystywanego do nazywania urządzeń w Internecie . DNS (ang. Domain Name System , system nazw domenowych) to z kolei system serwerów , protokół komunikacyjny oraz usługa zapewniająca zamianę adresów znanych użytkownikom Internetu na adresy zrozumiałe dla urządzeń tworzących tą sieć komputerową . Dzięki wykorzystaniu DNS nazwa mnemoniczna , np. pl-pl.facebook.com , może zostać zamieniona na odpowiadający jej adres IP . Można zatem stwierdzić w uproszczeniu , że link to nic innego jak określona domena internetowa wykorzystująca elementy adresu DNS . Zgodnie z powyższą definicją link samodzielnie nie podlega ochronie prawnej . LINK Z OPISEM NIE MOŻE STANOWIĆ NARUSZENIA DOBRA OSOBISTEGO . W związku z powyższym w opisanej powyżej sytuacji nie doszło do naruszenia prawa , ponieważ sam link jest tylko odnośnikiem do strony internetowej portalu społecznościowego Facebook , który to rozpowszechnia profil , a w nim dane podane przez samego użytkownika , wyrażającego na to zgodę rzeczywistą , poprzez zalogowanie się , tym samym akceptację regulaminu Facebooka . Podany link z opisem nie zawierał sam w sobie i nie kierował do treści naruszających obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego lub dobre obyczaje , zawierających treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , dyskryminujące płeć , rasę , narodowość , język czy religię oraz nawołujące do przemocy . Zaistniała sytuacja nie nosi znamion czynu zabronionego .
|
|
Dopiero mi powiedzieli że karol Ty mnie szukasz. Co bardziej ci sie podoba ? Ja czy moja zaje fajna astra ? Och Karol 3 ? Miezły aktor z Ciebie ?????? Jesli jestes taki jak w tym filmie to ja cie karol !!!!!!!!!!!! Życzen mi nie złozyles nawet ? a może bys mnie gdzies zaprosił ? baska z astry
|
|
baska Karol już zamówił na jutrzejsze święto dla Ciebie ciężarówe soli, zdrowej, pożywnej, z karnecikiem rzecz jasna ! Przewidziana niespodzianka, goloneczka zapeklowana w peklo-soli najzdrowszej z atestami (w toku) :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zapraszam na mój blog kAROL CIEBIE TEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ I CIEBIE MEGAN http://youtube.com/baskativi
|
|
Tu już nie chodzi o jakieś ustawy i sprawy prawne ale o chamstwo osoby, która wkleiła tu link do profilu dziewczyny. Po to są takie portale społecznościowe jak Facebook, i jeśli ktoś umieszcza na nim swoje zdjęcia to nie znaczy, że wyraził zgodę na rozpowszechnianie ich po jakichś innych forach. No ale mimo wszystko jak już wiemy Kasia się odnalazła :D
|
|
To zwykłe chamstwo wrzucać czyjś profil na forum.Widocznie ktoś się nabawił kompleksów.
|
|
Zapraszam w takim razie na fejsa. http://pl-pl.facebook.com/baskakwarc nic do ukrycia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |