Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co myslicie o uzytk.transponder |
jak w temacie czy to jest powazny pacjent? bo tego typa calkowicie nie rozumiem,czy komus udalo sie z w/w uzytkownikem nawiazac jakis dluzszy temat-dialog ktory by zawieral wiecej niz jedno slowo? nie zawierajacy slowa Masakra? do kazdego postu jedno slowo Masakra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co myslicie o uzytk.transponder |
on jest spoko :):) Masakra... :):)
|
|
Masakra :)
|
|
myhy ;)
|
|
Żeby aż temat zakładać? Masakra
|
|
Masakra...
|
|
masakryczny temat ... :)
|
|
Przymulony DEBIL , który zawsze wcina się jak brudna koszula w du.pę niezależnie od tego , czy to jest temat z jajami czy też poważny . Ani to śmieszne , ani zabawne a już na pewno jest to prymitywne. Dzieciak , który nie potrafi nic innego napisać jak tylko MASAKRA ! pewnie już z 400 razy . Jak coś sam potrzebuje zapytać , to jednak może parę słów z siebie wykrzesać : Temat : RS232 Autor: Transponder (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-02-12 12:51 Gdzie kupię KABEL RS 232 NULL MODEM ? Temat :Akwarium Autor: Transponder (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-11-11 20:08 Gdzie w Łomży kupię akwarium i inne akcesoria z tym związane? Osobiście go olewam ciepłym moczem ! Transponder - GDYBYŚ WIEDZIAŁ , JAK MNIE IRYTUJESZ , TO BYŚ SAM SOBIE PRZY.PIER.DOLIŁ !
|
|
Zezowaty,a co Ty się tak wszystkich czepiasz??
|
|
A mnie wcale nie irytuje i mi to nie przeszkadza wręcz na odwrót nieraz mi tego w jakimś poście brakuje.
|
|
Omania , bo mam uczulenie na IDIOTÓW , a adaho zapytał całym zdaniem , to i ja tak odpowiedziałem . Jak jakikolwiek temat i post jest poważny , to i ja tak odpowiadam , a jak ktoś jest DEBILEM , to mu nie pozostaję dłużny i piszę tak żeby coś zakumał . Można sobie robić jaja , ale trzeba wiedzieć gdzie !
|
|
oj tam,adaho zapytał tylko z ciekawości.A tutaj więcej tematów jest nie poważnych jak poważnych.Był czas przywyknąć;-)
|
|
fanka bocianka Chłopie , czwarty krzyżyk na karku a reprezentujesz taki sam poziom intelektualny jak Transponder . PS: Jakim to trzeba być dziwolągiem , żeby przez tyle czasu podawać się za kobietę ? Musisz mieć zrytą " zdrowo " psyche " !
|
|
Omania , on zapytał , ja wyraziłem swoje zdanie . Ty masz odmienne i to rozumiem .
|
|
Masakra ...
|
|
Odmienne czy też nie co to za różnica;)Ostatnio sam zauważyłeś ,a nawet zwróciłeś mi uwagę!
|
|
Omania , nie rozumiem Cię teraz , może jaśniej , napisałem przecież że : " Ty masz odmienne i to rozumiem ". - więc o co chodzi ?
|
|
Zezuś o nic nie chodzi;-)Nie denerwuj się.
|
|
Czytając niektóre posty to już sam nie wiem , śmiać się czy płakać ? Skąd się biorą takie osobliwości , najgorzej to jak głupota weżmie się za myślenie. Bynajmniej nie napinam się i raczej bawi mnie poziom większości wypowiedzi. Głupoto bądź pozdrowiona ! Dla mnie po prostu BIAŁE JEST BIAŁE , A CZARNE JEST CZARNE ! Piszę to co myślę , a że niektórzy tego nie ogarniają , to już świadczy o ich poziomie intelektualnym . Prawda w oczy kole.
|
|
EEee tam,mnie nic nie kole;-)Na razie mnie nie zjechałeś to i troszkę Cię lubię,ale nie za dużo co byś sobie nic nie pomyślał .
|
|
Twój problem Omanio !
|
|
Ja nie mam problemów!
|
|
a ten czy mnie lubisz czy nie ?
|
|
ja to wiem coś na ten temat .. .:)
|
|
Zezuś,ale ja dokładnie napisałam.Doczytaj się.
|
|
Potrafię uszanować oponenta w dyskusji , nie muszę się z nim zgadzać , ale jak ktoś na to zasługuje to zawsze z szacunkiem . Mam też dystans do samego siebie , a jak się bawimy to wspólnie i z zachowaniem dobrego smaku , nie przekraczając pewnych granic. Chama to zetnę po chamsku ! ot i tyle
|
|
amen!!!
|
|
Amen.
|
|
Zezowaty a co Ci sie stalo ze taka nagla zmiana w Tobie nastala.? hehe Szkoda tylko ze od tak do kazdego sie czepiasz i potrafisz naublizac. Bo nic wiecej tu nie mozesz. A co do transponder - to mysle ze jak na te forum to odpowiedzi ma najbardziej na miejscu. Doslownie pod kazdym tematem jest masakra, i wy o tym dobrze wiecie. hehe ...
|
|
torro , przypomnieć Tobie Twoje posty ? " mądre i merytoryczne " komentarze ? masz się za normalnego , a zaglądasz tu na forum ? Ty za strasznego moralistę się masz , a już w listopadzie 2010 straszyłeś że się pogniewałeś na nasze forum , bo ono nic nie warte i więcej tu nie wejdziesz . Jak Ci coś nie pasi to przenieś się na forum Ostrołęki , które tak chwaliłeś ! - pisałeś : " a z kim się zadajesz taki się stajesz(chociaż w połowie). Powodzenia, dla mnie ten temat jest zamknięty. Nie wejdę już tutaj. " Ja się w tańcu nie pier...ę , jak mi coś nie pasuje , a jakiś KU.TAS pierwszy zaatakuje , to mu jadę ! Dziwi mnie jedno , że ty taki prawy człek , moralizator , działacz kościelny przeciwnik aborcji i społecznik a do zadymy nawołujesz , do wyjścia na ulice itp , tęsknisz za strajkami , cieszą Cię jak małe dziecko blokady i różne takie inne zbiegowiska . Widać nudzi Ci się człowieku i tu na forum wrażeń szukasz . No , ale jak jesteś fanem Transponder i jego postów - Twoja brocha , mnie nic do tego : " a z kim się zadajesz taki się stajesz " .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |