Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarstwo na porządnego doła??? |
Czy takowe istnieje??? Może Wy macie jakies sposoby???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarstwo na porządnego doła??? |
Pijalnia Warka :):) Nadrugi dzień nie myślisz o pierdołach tylko o tym jak ukoić ból głowy :):)
|
|
Dobry sex Jedziesh, dajesh...
|
|
Nie pije bo mam małe dziecko:) Może i to dlatego ten dół :/ masakra jakaś ale dzięki za propozycje
|
|
A co z trącaniem ?
|
|
tylko sex,jest najlepszym lekarstwem,no naturalie jak masz z kim?
|
|
Mam z kim i chyba też przez to ten dół
|
|
wpm , daje " dobre " rady : Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 07-02-12 13:19 …to ze jestem kobieta to nieznaczy ze niewiem do czego sluza tabletki,pewnie ze biare jesli chce byc pewna ze nic mi sie niestanie jesli bede miala stosunek z nieznanym facetem…..
|
|
bieganie aż do padnięcia, basen, rolki... a z innych rzeczy - rozmowy z ludźmi, jak najwięcej, jak masz z kim rozmawiać
|
|
flexi pewnie nie przez "to" tylko przez "niego". Niestety 90% facetów do dupki zapatrzeni tylko w siebie.
|
|
diana3 , nieprawda faceci właśnie patrzą na dupki , a nie na siebie
|
|
taaa, dopóki tej "dupki" nie zdobędą
|
|
dede właśnie ćwicze bo juz nie wiem co robic gdzie rece włoże tam wszystko mi nie idzie diana3 swieta racja ja mam od 7 lat jednego faceta i inni mnie nie interesuja siedze w domu sprzatam gotuje pilnuje dziecka jak tylko potrafie daje z siebie wszystko a zawsze jestem ta najgorsza zla wszystko przeze mnie juz sily nie mam
|
|
widzisz , bo miłość to uczucie głupie , zaczyna się w sercu , a kończy na d...e
|
|
Kiedyś też miałam doła totalnego i to przez faceta i powiem Ci, że kobiecie najbardziej pomagają inne kobiety. I żeby nie było głupich komentarzy - nie chodzi o związki lesbijskie - NIE. Do kobiet też trzeba mieć szczęśie, aby trafić na taką, która wysłucha, pozwoli się wypłakać, jeśli trzeba. A innym razem rozbawi.
|
|
nie zgodze sie z Tobą u niektórych może tak u mnie tak nie jest
|
|
Lwica niestety nie mam zaufanej koleżanki wszystkie niby chcą mi pomóc a mysłą swoje takie życie chciało sie być szybko dorosłym i sie ma
|
|
Jeżeli sex nie, nie chcesz iść na bok, koleżanki nie, ćwiczenia nie to zapisz się do jakiegoś kołka religijnego.
|
|
przede wszystkim nie chowaj się przed ludźmi. Ćwiczysz, to bardzo dobrze, najgorsze co możesz teraz zrobic to poddać się czarnym myślom, wtedy czeka Cię czarna dziura, z której trudno się wydostać. Pociecha w tym, że idzie wiosna, słońca coraz więcej. Zabierz dziecko na spacer i szukaj oznak wiosny :)
|
|
Wiosenna chandra , przejdzie - na męża ?
|
|
i nie słuchaj porad Garbataego Anioła, bo drwi. A poza tym wielu ludzi znalazło pocieszenie w Bogu i trzeba to szanować. Ja osobiście namawiam byś poszukała w swoim otoczeniu przyjaznych ludzi, może to ci, których nie bierzesz pod uwagę. Wspominasz o koleżankach, na których się zawiodłaś - nie trać na nie czasu! Kiedyś, gdy myślałam, że już nic i nikt mi nie pomoże zaczęłam pisać pamiętnik. Wyrzucenie z siebie złych myśli bardzo pomaga. Jeśli nie masz z kim rozmawiać - pisz. To naprawdę pomaga, a może otkryjesz w sobie talent literacki :)
|
|
Garbaty Aniele czytaj ze zrozumieniem :) ćwiczę
|
|
Lwica umiesz pocieszyc, wielkie dzięki :) naprawde mam tak że rano wstaje i myśle tylko że przede mną kolejny taki sam dzien, nic nowego i tylko czekam kiedy przyjdzie noc i znowu pójde spać :/ jedyne pocieszenie to moja córeczka żeby nie ona to nie wiem co by było
|
|
u mnie jest podobnie, tak więc nie jesteś jedyna flexi, do tego dochodzą jeszcze inne rodzinne problemy. Ja po prosto czasami wypłaczę się w poduszkę i jest mi trochę lżej. No i uśmiech dziecka jest dla mnie największą radością-dla tej kruszynki chce się żyć. Uwierz mi najważniejsze to zdrowie dziecka, a mąż jak to mąż raz jest lepiej a raz gorzej. Nawet się już nie kłócimy, bo nam się nie chce. Mam wrażenie jakby każde z nas żyło innym życiem. Też miałam czasami doła, ale pomyślałam że szkoda życia na zamartwianie się...Tak więc głowa do góry, będzie lepiej, no w końcu idzie wiosna :-)
|
|
diana3 straciłam nadzieje że bedzie lepiej mam wrażenie ża za duzo na siebie biorę przejmuje sie wszystkim ostatnio to nawet blachymi sprawami, a mó mąz ma wszystko w d...e rachunki? odpowiedzialność za siebie i rodzine? nie wie co to znaczy naprawde rece opadaja
|
|
Nie drwie.. Sa kursy, spotkania, np. domowy kościol, alfa i wiele, wiele innych. Jeżeli nie możecie się dogadac w żaden sposób może zacznij więcej poświęcać czasu sobie. Olej trochę jego potrzeby. Ja w takim przypadku bym się zainteresował.. Gorzej gdybyś polegala finansowo na nim.. Jedziesh, dajesh...
|
|
Oj dziewczyny, co się z nami dzieje! Czasem trzeba sobie odpuścić, czasem trzeba pomyśleć o sobie, a nie o uszczęśliwianiu wszystkich w około. Jesteśmy stworzeniami stadnymi, dlatego potrzebujemy akceptacji innych osób i od innych oczekujemy wsparcia. Od innych też uzależniamy nasze szczęście, a trzeba się nauczyć, że mamy dbać o SIEBIE! Wspomniałam o wiośnie, że idzie więcej słońca itd, a paradoksalnie wiosna sprzyja depresji. Jeśli czujesz, że nie dajesz rady, a nikogo nie masz, kto może Ci pomóc - idź do lekarza. Tylko DOBREGO!!! To nie jest wstyd i oznaka słabości! Zresztą czasem trzeba pozwolić sobie na okazanie słabości. Flexi, pamiętaj - Ty też masz prawo być słaba. Pozwól sobie pomóc.
|
|
Przepraszam Cię Garbaty Aniele :) Zbyt pochopnie Cię oceniłam... może dlatego, że sama właśnie dostałam pstryczka w nos od faceta :)
|
|
Garbaty Aniele no niestety podlegam finansowo i w tym spory problem. Lwica naprawde dziękuje Ci za rady i w ten sposob udowodniłas że nie tylko "kretyni" ze swoimi pożal sie boże radami są na tym forum, ale też osoby mądre umiejące w jakiś sposób pomóc innym. życze Wam miłego popoludnia :)
|
|
Flexi - trzymaj się! Głowa do góry :) Może trudno Ci w to teraz uwierzyć, ale będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa. Cierpliwośći... :)
|
|
Trzymaj się. Staraj się jak najwięcej rozmawiać, szczerze.
|
|
flexi! ja pocieszenie odnajduje w Bogu! polecam szczerze. sprawdzone!!!Niech sie smieja ateisci, mam to gdzies! To moj najlepszy sposob na dola i oczywiscie szczera rozmowa z kims kompetentnym, kto oceni obiektywnie twoja problemy i byc moze podsunie jakies rozwiazanie. Zamykanie sie samej ze swoimi problemami to blad, otworz sie!! Zycze ci powodzenia!!!
|
|
flexi-jestem w identycznej sytuacji jak Ty,a może i jeszce gorszej:( też mam doła,tylko mam nadzieję że nie przerodzi się to w coś innego... Lala22
|
|
flexi ten dól to pewnie przez jakiegos debila wyjdz gdzies do lokalu z dobrymi znajomymi a napewno humor ci sie poprawi ....
|
|
Masakra ...
|
|
Hej. My kobiety tak mamy, ze chcemy wszystko robic tak zeby nasz facet byl z nas zadowolony. Jednak czasem warto odpuscic i olac obowiazki domowe. Na tym swiat sie nie konczy. Zamiast gotowac i sprzatac warto cos sobie poczytac, isc do fryzjera, pogadac z kims. Faceci tak maja, ze jak powiesz "od jutra nie sprzatam" a posprzatasz to twoje mowienie do nich nie trafi. Badzmy konsekwentne w tym co mowimy naszym panom. U mnie to pomoglo. Problemy z facetami byly i beda. Jestesmy zbyt rozni. A to, ze czasami wszystko wyolbrzymiamy i widzimy problemy tam gdzie ich nie ma to temat rzeka. Ile zwiazkow tyle problemow. Pozdrawiam
|
|
jaro2818 niestety pomimo tego że może i mam ochotę gdzieś wyjść to nie mogę bo mam małe dziecko i nie mam nawet z kim jej zostawić. Staram sie ze wszystkim sobie radzic jak najlepiej ale nic mi nie wychodzi. Chciałabym odpocząc ale nie jest to takie proste. Lala22 to jesteśmy dwie zdolowane :/
|
|
Jak to nie macie z kim zostawić Waszych pociech....a Wsi partnerzy.... Czas by i oni poznali smak ojcostwa.... Jeśli mu powiesz że jutro on siedzi z dzieckiem bo Ty chcesz iść do fryzjera albo zakupy to sądzę że na pewno Ci nie odmówi...
|
|
flexi daj jakis namiar na siebie ....
|
|
Lala20 ... Czemu w gorszej jesteś sytuacji? Chciałaś spotykać się bez zobowiązań a zaszłaś w ciążę? Gość jest żonaty..
|
|
Mój mąż ma lepsze zajęcia niż zabawa z dzieckiem :/ na fryzjera mi nie da bo gada że dla kogo sie stroje, czekam aż mała urośnie i ide do pracy odpoczne przynajmniej psychicznie
|
|
To ja Ci dam. Zwróci może uwagę i się zainteresuje
|
|
No rzeczywiście nie wesoło. ale trza się nie dawać raz na wozie raz pod wozem jak to się mówi.
|
|
Garbaty Aniele dziękuje i doceniam dobre chęci !!!
|
|
zanimm pójdzieci do ołtaża lub cywilniak to poprostu się zastanówcie czeko tak naprawdę chcecie od życia bo potem tylko nażekania -zdecydowaliści się na slub ,dzieci - to wiadomo że wasze życie się zmienia' zastanówcie się czego tak naprawdę chcecie od życia potem większość życia poświęcamy dzieciom i z tego powinniśmy czerpać najwięcej przyjemności niektórzy zbyt często się decydują na rodzinę i im się nudzi-trochę wytrwania bo wszystko wam w życiu się posypie i niebędzie powrotu gitara gra
|
|
flexi, ciezko z lekarstwem na takie smutki, mnie pociesza mysl ze zawsze moze byc gorzej ( i nawet sie ostatnio o tym przekonalam;/) Pomysl ze juz wiosna niedlugo, bedziesz wiecej czasu z Malutka spedzala na spacerkach. Moze sytuacja sie nagle nie zmieni, ale nastroj na pewno tak!
|
|
flexi jak tam u Twój dół...?
|
|
GORZKIE ZALE JP - JEZUS PANEM
|