sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaczelo sie

na dobre z dlugiej ucieka kto moze narazie jeszcze szukaja glupich na swoje lokale ale niebawem beda to sprzedawac za 1/4 ceny jaka chca wziasc dzis

http://otodom.pl/sprzedam-nieruchomosc-w-centrum-lomzy-450m2-id12209708.html

http://otodom.pl/sprzedam-nieruchomosc-w-centrum-lomzy-dluga-23-id12209909.html

po wybudowaniu galeri beda prosic zeby ktos chcial wynajc za 500zl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaczelo sie

za darmo będą oddawać , BRAK NICKA a może ci jeszcze dopłacą ?

co ty się ciągle martwisz czyimś interesem ?

Ceny lokali w Łomży są z kosmosu wzięte.Jaki trzeba mieć obrót żeby zarobić na opłaty,ZUS-y,wypłaty itd.Może teraz,jak lokale będą stały puste ich właściciele obniżą czynsze.

Patrzę ceny jak w Warszawie, czy Krakowie.... ;-) Jest tylko subtelna różnica, że nie jesteśmy w Warszawie, ani w Krakowie ;-)

Masakra ...

Zdrowo ich poje.alo, szczegulnie te 57m. Za te 450 m mozna by bylo dac z 150 tys. Pod wynajem na mieszkania.

nie denrwujcie swoimi wypowiedziami zezoawtego inteligent kupil garaz za 40tys a teraz glupio mu wyjsc na miasto w sumie tez czulbym sie jak ostatni jelen gdybym zrobil tak swietny zakup

Ten od 450 m dobry cwaniak. Nieruchomość wynajęta 13,500 zł netto miesięcznie czynszu. Najemcy umowy już wypowiedziely z terminem zakonczenia umowy najmu.

Galeria Veneda jak powstanie i ją otworzą będzie stała w połowie pusta...
podobnie jest w galerii w Suwałkach choć tam jeszcze Litwini i ruscy robią zakupy...

BRAK NICKA , rozbrajasz mnie swoją głupotą i rozśmieszasz , ty chłopie masz jakiś kompleks na punkcie czyjegoś biznesu , a już szczególnie jeżeli chodzi o nieruchomości .
Nie wpieraj we mnie , że kupiłem garaż za 40 000zł bo to nieprawda .
Dałem 80 000zł a teraz to miesiącu jest już wart 120 000 , mam już kilka ofert kupna , ale dają tylko 100 000 zł. - poczekam jeszcze miesiąc i sprzedam za 120 000 .
Zazdrościsz ?

pozamykaja sklepy i pójdą chandlować na rynki w całym regionie bo opłata
miesięczna wyno si 200 zł a jak niebędą jeździć na rynki to nie muszą
płacić handel przechodzi kryzys

gitara gra

A podobno właścicielami są... Cypryjczycy. Przeczytałem tutaj . http://superlomza.pl/Community/Blog.aspx?BlogEntryId=75595
Prawda to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org